Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про проведення обласного семінару з пам’яткоохоронної роботи

26 квітня 2013 - 15:55

Про проведення обласного семінару з пам’яткоохоронної роботи

24.04.2013 у приміщенні обласного краєзнавчого музею відбувся обласний семінар з актуальних питань пам’яткоохоронної роботи.

На семінарі розглядались питання щодо інвентаризації, паспортизації пам’яток історії та культури, передачі їх на баланс, укладання охоронних договорів, моніторинг сучасного стану пам’яток археології, відображення історії махновського руху в пам’ятках Запорізького краю з нагоди 125 річчя від дня народження Н.І. Махно тощо

У заході взяли участь начальники управління культури і мистецтв, відділів культури міських рад, відділів культури і туризму райдержадміністрацій та спеціалісти з питань охорони культурної спадщини.

З нагоди Міжнародного дня пам’яток і визначних місць та Дня пам’яток історії та культури України, який відзначається 18 квітня, заступник директора Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Малакова К.Ф. привітала присутніх з професійним святом та кращих працівників у сфері охорони культурної спадщини нагородила почесними грамотами Департаменту.

Учасники обласного семінару відвідали нещодавно відкриту в обласному краєзнавчому музеї експозицію „Запорізький край в першій половині ХІХ ст.” та висловили подяку керівництву облдержадміністрації за увагу до питань і проблем збереження об’єктів культурної спадщини.

Читайте також