Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

іВідбулися благодійний розпродаж дитячих виробів та благодійний концерт за участю академічного симфонічного оркестру

2 квітня 2013 - 09:49

В рамках благодійного проекту “Любовь милосердствует” за підтримки Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації 31.03.2013 в обласній філармонії відбулися благодійний розпродаж дитячих виробів та благодійний концерт за участю академічного симфонічного оркестру під керівництвом головного диригента Реді В.В, архієрейського хору Свято-Андріївського кафедрального собору, музикантів Запорізького державного музичного училища ім. П.Майбороди та інших.

У заході взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Гамов А.М., Запорізький міський голова Сін О.Ч., керуючий Запорізькою єпархією Української Православної церкви архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука.

Заступник голови облдержадміністрації Гамов А.М. вітаючи учасників і гостей концерту від імені голови обласної державної адміністрації Пеклушенка О.М. зазначив:

- Запорізька єпархія Української Православної Церкви вже кілька років проводить різні заходи в рамках благодійного проекту "Любов милосердствує". Мета даної акції найшляхетніша - допомогти важкохворим дітям. Сьогодні всі наші думки спрямовані до дітей - до їх печалі і радості, проблемам і надіям. Ініціатива Запорізької єпархії Української Православної Церкви нагадує всім нам про відповідальність за тих, чиє майбутнє повністю залежить від нашої уваги і турботи про них. Немає дітей своїх і чужих - усі діти наші, і ми відповідаємо за них.

Кошти від розпродажу дитячих виробів будуть витрачені на лікування дітей з онкологічними захворюваннями.

Читайте також