Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про проведення концертних турів колективів Запорізького музичного училища ім. П.І. Майбороди по районам та містам області

12 березня 2013 - 14:46

За підтримки голови обласної державної адміністрації О.М. Пеклушенка, з метою забезпечення культурним обслуговуванням населення з 1 по 6 березня 2013 року проведено концертний тур колективів Запорізького музичного училища ім. П.І. Майбороди по районам та містам області.

Концерти відбулись у Розівському, Пологівському, Чернігівському, Новомиколаївському, Куйбишевському районах та Мелітопольській виховній колонії.

Колективи музичного училища: оркестр народних інструментів (керівник Петриченко А.Г.), вокальний ансамбль „Viva del Canto” (керівник Братцева О.О.) та квінтет викладачів „Містерія” (керівник заслужений працівник культури України Пелюк С.О.) привітали всіх жінок з Міжнародним днем прав жінок і миру та подарували музичний подарунок, продемонструвавши високий професіоналізм і виконавську майстерність.

Концерти проходили у незабутній творчій атмосфері.

На зазначених територіях відбулося справжнє свято краси, таланту, творчості та весни.

На адресу Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації та Запорізького музичного училища ім. П.І. Майбороди надійшли подяки за значний внесок у культурний розвиток Запорізької області, естетичне виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм від голів Новомиколаївської, Пологівської райдержадміністрацій та інших керівників.

Зараз творчі колективи навчального закладу запрошені на урочистості, присвячені 90-річчю від дня заснування Веселівського району, які відбудуться 15.03.2013.

Відродимо культуру – відродимо країну!

Читайте також