Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про переможців конкурсу ім. Лесі Українки

5 березня 2013 - 13:39

Департамент культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації просить розмістити на сайті Департаменту інформацію про переможців конкурсу професійних читців ім. Лесі Українки.

23 лютого в Дніпропетровському театрально-художньому коледжі відбувся конкурс професійних читців сучасної української поезії та прози ім. Лесі Українки. В конкурсі брали участь студенти навчальних театральних закладів та молоді актори театрів Запорізької та Дніпропетровської областей.

Департамент культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації вітає запорізьких переможців, а саме:

  • І місце - Ганна Михайліченко, студентка ІІ курсу акторського відділення Запорізького національного університету (педагог заслужена артистка України Н.В. Стадніченко);
  • ІІ місце - Вадим Кир’ян, артист Запорізького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В.Г. Магара;
  • ІІІ місце – Марина Гунько, студентка ІV курсу Запорізького національного університету (педагог Т.Д. Петрик).

Переможці будуть рекомендовані до участі у Всеукраїнському конкурсі «Лесина осінь», який відбудеться восени 2013 року у м. Ялта.

Щиро вітаємо переможців, бажаємо їм на все життя зберегти любов та відданість театральному мистецтву, міцного здоров’я, особистого щастя, подальших творчих перемог.

Читайте також