Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Напередодні Дня Святого Миколая в бібліотеках Приазовського району відбуваються урочисті церемонії відкриття пунктів публічного доступу до Інтернету

18 грудня 2012 - 16:04

Напередодні Дня Святого Миколая в бібліотеках Приазовського району відбуваються урочисті церемонії відкриття пунктів публічного доступу до Інтернету та початку надання нових послуг. Відтепер мешканці смт Приазовське, смт Нововасилівка та сіл Богданівка і Ботієво Приазовського району зможуть безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати і отримувати електронну пошту, слухати музику, дивитися фільми, обмінюватися фотографіями, спілкуватися у програмі «Скайп», скористатися веб-ресурсами для пошуку роботи чи потрібних послуг, покупки товарів, організації поїздок, доступу до інформації органів влади і соціальних служб.

17 грудня урочисто відкрито інформаційні центри у Приазовській центральній районній бібліотеці, Приазовській районній бібліотеці для дітей та Нововасилівській селищній бібліотеці для дорослих №18

У заходах брали участь керівництво Приазовського району, голови сільських рад, представники програми «Бібліоміст». У ході урочистостей продемонстровано на практиці, як здійснювати пошук інформації в Інтернеті, надсилати повідомлення електронною поштою, шукати друзів та однокласників через соціальні мережі.

19 грудня урочисті церемонії відкриття відбудуться у Ботієвській бібліотеці-філії № 5 та Богданівській сільській бібліотеці-філії № 4.

Бібліотеки отримали комплекти комп’ютерного обладнання і підключилися до всесвітньої мережі в результаті перемоги у конкурсі програми «Бібліоміст». Вони приєдналися до тисячі сучасних бібліотек, які вже надають послуги і реалізовують проекти розвитку місцевих громад на основі інформаційних технологій. 

Читайте також