Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Відбувся благодійний ярмарок «Придбай воскову свічку-ангела - подаруй свято Миколая»

18 грудня 2012 - 16:08

17 грудня 2012 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.М. Горького відбувся благодійний ярмарок «Придбай воскову свічку-ангела - подаруй свято Миколая».

Акцію організовано соціальним центром «Проміння» за підтримки управління культури та туризму облдержадміністрації та обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.М.Горького в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, який на всеукраїнській нараді з питань захисту прав дитини повідомив про оголошення 2013 року Роком дитячої творчості.

Як зазначив директор центру Назар Краївський, подібна акція проходить в Запоріжжі вчетверте і щороку його учасниками стають понад 300 дітей-сиріт.

В цьому році до благодійного ярмарку приєднались працівники культури області, які не тільки принесли подарунки для дітей-сиріт, а й зробили благодійні внески для шкіл-інтернатів Запорізької області.

Начальник управління культури та туризму облдержадміністрації Ірина Конарева зазначила, що завдяки цим маленьким внескам та подарункам, які зроблені з відкритим серцем, для кожної дитини спеціалізованих дитячих закладів свято Святого Миколая стане світлішім, щасливішим днем у житті, бо як наголосив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко: «Долі дітей – у наших руках, і ми повинні забезпечити їм гідні умови життя».

Перший подарунок для дітей запакували начальник управління культури і туризму облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Ірина Конарева та учасник телепроекту «Голос країни» Арсен Мірзоян.

Проте не лише запоріжці долучилися до шляхетної справи. Дарунки для малечі надходили з різних міст України, Канади, Голландії.

Завдяки підтримці небайдужих людей цього року подарунки від Святого Миколая отримають більше 500 дітлахів та підлітків Молочанської, Матвіївської, Комишуваської шкіл-інтернатів та Запорізького, Оріхівського притулків.

Дякуємо всім, хто приєднався до благодійної акції!

Читайте також