Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

В Палаці культури «Орбіта» м. Запоріжжя відбувся обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя»

24 вересня 2012 - 11:55

В Палаці культури «Орбіта» м. Запоріжжя відбувся обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя»

В Палаці культури «Орбіта» м. Запоріжжя відбувся обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Організатор обласного туру Всеукраїнського фестивалю - управління культури і туризму облдержадміністрації, співорганізатор - Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

Фестиваль проведено в рамках ініціатив Президента України В.Ф.Януковича  «Нова якість соціальної політики» - «соціалізація людей з обмеженими можливостями», а також з метою сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації людей з обмеженими фізичними можливостями засобами мистецтва, залучення  громадських організацій та комерційних структур до проблем інвалідів.

В обласному турі Всеукраїнського фестивалю свою майстерність продемонстрували понад 100 учасників з міст Запоріжжя, Бердянська, Вільнянська, Енергодара, Мелітополя, Полог, Запорізького, Мелітопольського, Приазовського та Якимівського районів.

Всі учасники фестивалю були нагороджені подяками оргкомітету, а також отримали солодкі подарунки від ТОВ «Фірма «Стелсі».

Переможцями обласного туру Всеукраїнського фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» стали:

Ланкевич Дар’я Олегівна, Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - номінація «Художня творчість»;

Щербіна Віра Анатоліївна, м. Запоріжжя - номінація «Літературне мистецтво»;

Корчагіна Валентина Михайлівна, Бердянська громадська організація інвалідів - номінація «Музичне та театральне мистецтво».

Начальник управління культури і туризму облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Конарева Ірина вітає всіх учасників та переможців фестивалю, бажає подальших творчих успіхів, а переможцям обласного туру - перемоги у заключних заходах Всеукраїнського фестивалю   в м. Києві!

Читайте також