Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Розвиток сільського господарства та проведення земельної реформи

Про роботу підгрупи «Проведення земельної реформи» робочої групи «Технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури»

23 серпня 2012 - 11:49

18.07.2012 та 19.07.2012 проведено засідання Науково-технічної ради, результатами яких стало розроблення, затвердження наказом Головного управління та введення в дію зразків окремих видів документів, що входять до складу технічної документації із землеустрою.

19.07.2012 в Головному управлінні Держкомзему у Запорізькій області проведено семінар для керівників територіальних підрозділів Головного управління на тему: «Забезпечення безперебійності роботи єдиної системи документообігу».

19.07.2012 прийнято участь в засіданні президії Мелітопольської районної ради, на якому розглянуто питання «Про результати роботи відділу Держкомзему у Мелітопольському районі у I півріччі 2012 року».

25.07.2012 взято участь у засіданні регіональної ради з питань створення та забезпечення функціонування об»єднань співвласників багатоквартирних будинків, на якій представником Головного управління Держкомзему області надано роз’яснення про порядок оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки ОСББ.

26.07.2012 начальником Головного управління Держкомзему у Запорізькій області взято участь в роботі 19 сесії 6 скликання Запорізької обласної ради та спільному засіданні колегії Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та Комітету з економічних реформ у Запорізькій області.

26.07.2012, 27.07.2012 та 30.07.2012 фахівцями сектору з запобігання та протидії корупції Головного управління Держкомзему області у Приморському, К-Дніпровському та Бердянському районних відділах Держкомзему проведено семінари на тему: «Упередження проявів корупції в сфері службової діяльності», на яких працівникам районних відділів роз"яснено норми чинного законодавства у сфері протидії та боротьби з корупцією. 

27.07.2012 взято участь в засіданні обласної робочої групи з розробки проекту обласної комплексної програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки.

31.07.2012 взято участь у нараді з питання «Проектування з’єднувального каналу між Молочним лиманом та Азовським морем». За підсумками наради Приазовському національному парку рекомендовано до першого вересня забезпечити виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на яких розташований заказник загальнодержавного значення «Молочний лиман».

07.08.2012 відділом кадастру Головного управління Держкомзему у Запорізькій області проведено семінар на тему: «Проблеми регулювання земельних відносин на муніципальному рівні» для землевпорядників міських рад та працівників відділів (управлінь) Держкомзему у містах. На семінарі розглянуто ряд питань, серед яких особливості, структура і зміст земельного кадастру, створення автоматизованої системи державного земельного кадастру, взаємодія містобудівного та земельного кадастрів, інвентаризація земель населених пунктів, обов’язковість поновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, встановлення та зміна меж населених пунктів.

07.08.2012 Головним управлінням Держкомзему області проведено виїзну нараду у Новомиколаївській селищній раді з вирішення питання щодо оформлення державних актів на право власності на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства.

30.07.2012 та 08.08.2012 в Головному управлінні Держкомзему у Запорізькій області проведено робочі наради з керівниками відділів (управлінь) Держкомзему у районах та містах, на яких розглянуто широке коло питань, в т.ч. забезпечення безперешкодної реалізації прав громадян на землю та реєстрація земельних ділянок, використання коштів, накопичених в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, поновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

09.08.2012 Головним управлінням Держкомзему у Запорізькій області прийнято участь у засіданні спільної Українсько-Російської комісії з питань інвестування на якій розглянуто питання про надання в користування земельних ділянок ЗАТ «Уренгойська дирекція житлового будівництва».

13.08.2012 прийнято участь у виїзній нараді в с.Колос Вільнянського району з питання водозабезпечення Вільнянського та Новомиколаївського районів. 

Читайте також

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи