Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Контрольно-ревізійне управління доповіло про результати перевірки господарсько-фінансової діяльності облдержадміністрації та її структурних підрозділів

2 березня 2005 - 14:43

В облдержадміністрації відбулося засідання „круглого столу” за результатами перевірки Контрольно-ревізійним управлінням  у Запорізькій області (далі - КРУ) облдержадміністрації та її структурних підрозділів. У його роботі взяли участь голова облдержадміністрації Юрій Артеменко, начальник управління КРУ в Запорізькій області Олександр Клепаков та його заступники, представники центральних і місцевих засобів масової інформації.

Як вже повідомлялося, одним з перших кроків новопризначеного губернатора стало доручення КРУ провести позапланову перевірку господарсько-фінансової діяльності облдержадміністрації та її структурних підрозділів. Керівник області вирішив почати наводити порядок в регіоні з власного господарства.

„Один з головних критеріїв нової влади всіх рівнів, - підкреслив Ю.Артеменко у вступному слові, - є прозорість, чесність, відкритість. Тим самим ми не лише очистимось від випадкових людей чи порушників закону, а й, що дуже важливо, - повернемо віру людей до влади”.

О. Клепаков детально доповів присутнім про результати перевірки КРУ в Запорізькій області господарсько-фінансової діяльності облдержадміністрації та її структурних підрозділів за 2004 рік (повний текст в розділі „Стенограми”). Він назвав десятки фактів фінансових порушень, які в цілому виливаються в суму 1,2 млн. гривень. Матеріали перевірки передаються до облпрокуратури.

Губернатор подякував працівників КРУ, які провели цю перевірку, і запевнив журналістів, що бере під особистий контроль повернення до бюджету 1,2 млн. гривень, які були витрачені незаконно.

Ю.Артеменко і О.Клепаков відповіли на запитання журналістів, що стосувалися даної перевірки.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також