Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада налагоджує співпрацю з Миколаївською областю

5 січня 2012 - 13:33

Обласна влада налагоджує співпрацю з Миколаївською областю

Запорізька делегація на чолі з заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Юрієм Пелихом відвідала Миколаївську область та ознайомилась з роботою Миколаївської облдержадміністрації. За підсумками зустрічі дійшли висновку, що до сьогодні влада приділяла недостатньо уваги популяризації Запорізького краю та формуванню його позитивного іміджу.

Приймали запорізьких колег перший заступник Миколаївської ОДА Геннадій Ніколенко та заступник голови-керівник апарату ОДА В’ячеслав Рукоманов. Вони ознайомили гостей з системою роботи з регіонами, організацією проведення виїзних «днів апарату» ОДА в райдержадміністраціях, роботою з релігійними громадами та національними товариствами, засобами масової інформації, питаннями кадрової роботи тощо.

За словами Юрія Пелиха, цей обмін досвідом добре вплине на подальшу роботу Запорізької облдержадміністрації: висновки зроблені і починається активна робота з підтягування тих моментів, у яких Миколаївська ОДА випереджає Запорізьку.

- Головний висновок, який  зроблено після спілкування з миколаївськими колегами, - ми дуже мало уваги приділяємо презентації того, що  робимо. Ми – це не тільки обласна влада, а жителі усього Запорізького краю. Будь-який захід має супроводжуватися не тільки серйозною інформаційною підтримкою, а й власним продуктом – поліграфічною продукцією, яка висвітлює стан та перспективи розвитку тієї чи іншої галузі та області в цілому. Нам необхідно популяризувати Запорізьку область та створювати позитивний імідж регіону. Для цього ми розробимо спеціальну програму, яку надамо на розгляд голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку, - зазначив Юрій Пелих.

Також миколаївські посадовці презентували запорізькій делегації свій новий проект - випуск «Календаря добрих справ». У рамках проекту було випущено щоденники для посадовців, у яких на кожний день прописаний перелік добрих справ, які вони мають виконати за будь-яких обставин, і таких завдань у них – по кілька на кожен день.

Також під час зустрічі підписано договір про співпрацю Запорізької та Миколаївської облдержадміністрацій. За дорученням Олександра Пеклушенка буде складено план заходів щодо обміну досвідом та  співпраці між запорізькими і миколаївськими органами виконавчої влади.

Керівники обох ОДА сподіваються, що цей договір стане гарним прикладом для областей України щодо налагодження співпраці з іншими регіонами.

Наприкінці зустрічі Юрий Пелих запросив миколаївську делегацію відвідати Запорізьку область та ознайомитися з роботою нашої облдержадміністрації.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни