Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До гімназії № 47 повернулися учні

12 вересня 2011 - 10:32

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров розпочав робочий день понеділка у школі-гімназії № 47, до якої, нарешті, по завершенню ремонтних робіт повернулися учні. Очільник області оглянув приміщення школи, поспілкувався із учнями, вчителями та директором школи, Валентиною Коваль, поцікавився рівнем підготовки закладу  до опалювального сезону. Коментуючи результати робочої поїздки Борис Петров резюмував –  обіцяний обсяг ремонтний робіт виконано, школа розпочала свою роботу, але не всі проблемні питання по школі можна вважати закритими.

- Те, що сьогодні школу відкрили – заслуга не міської влади, це досягнення тих людей, які тут працюють – вчителів, директора школи, - підкреслює голова ОДА. -  Так само, я бачу, що вини педагогічного колективу чи підрядних організацій у тій ситуації, що склалася немає. Вина за невчасно розпочатий навчальний процес лежить тільки на керівництві міста. До того ж, ще в серпні було зрозуміло, що ремонт у школі не завершать вчасно, були затягнуті тендерні процедури, але жодної доповіді про це не прозвучало, більше того, наприкінці серпня місто звітувало про стовідсоткову готовність навчальних закладів до роботи з 1 вересня. Тому, я від щирого серця вітаю педагогічний колектив із тим, що, нарешті, вони повернулися разом з учнями до школи, а винуватці зриву навчального року мають понести відповідальність, - зауважив Борис Петров.

У школі ще продовжаться  ремонтні роботи, як завірив журналістів керівник підрядної організації – роботи будуть проводитись поза шкільним часом, у вихідні. Планується  провести часткову заміну вікон. Разом з тим,очільник області звернув увагу на проблеми у підготовці школи до роботи в зимовий період. Керівництво школи вже підготувало проектну документацію на заміну системи опалення, кошторис складає близько 300 тисяч гривень. Як керівництво міста планує провести ці роботи Борис Петров пообіцяв запитати особисто у мера Олександра Сіна під час наради.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі