Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Потенціал та інвестиційна атмосфера Запорізької області вразила італійських гостей

7 вересня 2011 - 16:28

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів зустріч з представниками Комісії з розвитку міжнародних економічних відносин італійської програми «Business Gate», делегація якої на чолі з паном Розаріо Салемі прибула сьогодні у Запоріжжя.

Комісія з розвитку міжнародних економічних відносин розробила та реалізує програму «Business Gate», яка спрямована на розвиток комерційних, економічних та партнерських відносин між регіонами різних країн. Учасниками програми є понад два мільйони підприємств з різних країн світу. Керівництво Комісії з розвитку міжнародних економічних відносин, зокрема пан Розаріо Салемі, постійно працюють над залученням до співробітництва нових країн світу.

Протягом дня члени делегації мали можливість поспілкуватись з представниками запорізького бізнесу у торгівельно-промисловій палаті.

- Ми вражені атмосферою довіри та спокою, яка царює у вашому регіоні. Плануючи візит до України ми хотіли відвідати ряд регіонів. Однак, поспілкувавшись з вами та запорізькими підприємцями вирішили відмінити подальшу поїздку та залишитись у вас. Ми вже запланували ряд зустрічей, які, переконаний, завершаться плідною та взаємовигідною співпрацею, - повідомив голова Комісії з розвитку міжнародних економічних відносин італійської програми «Business Gate» Розаріо Салемі.

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук поінформував високих гостей про потенціал та інвестиційні можливості Запорізького краю. Особливо відзначив пан Салемі роботу проведену в області щодо створення індустріальних парків.

- Індустріальні парки – основа для розвитку регіонів. Переконаний, ці промислові зони стануть серцем вашого регіону, - наголосив голова Комісії з розвитку міжнародних економічних відносин.

У рамках зустрічі відбулося урочисте підписання Меморандум про співробітництво між Запорізькою обласною державної адміністрацією та Комісією з розвитку міжнародних економічних відносин італійської програми «Business Gate».

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі