Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров привітав учнів школи «Інтелект»

1 вересня 2011 - 13:38

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров  взяв участь у святі першого дзвоника у навчально-виховному комплексі «Інтелект» у селищі Кушугум. Школа перебуває під патронатом обласної виконавчої влади, вже декілька років тут ведуться реставраційні роботи. Завдяки підтримці обласного керівництва, та особисто Президента України Віктора Януковича єдину в селищі школу вдалося відновити, а учні змогли продовжити навчання в одному з кращих закладів області у своєму рідному селищі.

Так як і в минулому році, до школи залюбки приходять першокласники, цього року на свій «перший дзвоник» прийшли 63 маленькі учня. Їх привітав очільник області Борис Петров та разом із іншими почесними гостями свята повів до просторих і світлих класів.

- Користуючись нагодою, дозвольте передати вітання всім учням школи «Інтелект»  від Президента України Віктора Януковича, адже саме завдяки його підтримці нам вдалося вчасно завершити реставрацію одного з аварійних корпусів школи та продовжити подальше відновлення будівлі, - звернувся до присутніх Борис Петров. – Ми поставили собі за мету – зробити з цієї школи один з кращих навчальних закладів в області. І мені дуже приємно, що до цієї справи учні та викладацький колектив докладають свої зусилля, тому що школа може похизуватися чисельними нагородами на  учнівських олімпіадах, високими досягненнями у навчанні. Обласна влада, у свою чергу продовжує піклуватися про школу, дбає про завершення усіх робіт з перебудови. Хочу привітати всіх учнів, всіх викладачів зі початком нового навчального року, особливо першокласників. Нових знань та успіхів у навчанні, - побажав Борис Петров.

За час реставрації, школа-гімназія  підвищила свій статус, з нового навчального року «Інтелект» -  це навчально-виховний комплекс з поглибленим вивченим предметів.  На свято першого дзвоника  до школи запросили педагогів-ветеранів, які працювали тут ще за часів війни. Вони поділилися своїми спогадами та розділили із учнями радість нового навчального року та нових досягнень.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі