Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Виїзна приймальна розглядала проблеми мелітопольського бізнесу

16 серпня 2011 - 09:10

Виїзна приймальна розглядала проблеми мелітопольського бізнесу

У Мелітополі відбулося засідання виїзної приймальні облдержадміністрації для представників малого та середнього бізнесу. На зустріч з фахівцями прийшли понад 200 підприємців з міста та Мелітопольського району.

Спілкування з представниками бізнесу начальник управління регуляторної політики та підприємництва Світлана Кругляк розпочала з детального інформування про нововведення у законодавчій базі, які регулюють ведення підприємницької діяльності.

Як виявилося у ході зустрічі, мелітопольський бізнес накопичив велику кількість запитань. Протягом двох годин спеціалісти виїзної приймальні надавали детальні роз’яснення по питаннях, які цікавили підприємців. Зокрема, щодо розвитку механізму внутрішньої регіональної кооперації в машинобудуванні, вартості сировини та матеріалів для власних потреб машинобудування в металургійному регіоні, конкуренції з боку іноземних товаровиробників, установлених тарифів та лімітів на електроенергію.

За словами Світлани Кругляк особливо гостро у Мелітополі стоїть питання центрального комунального ринку, який наразі почали перебудовувати. Справа у тому, що запланована реконструкція влаштовує не всіх  підприємців. За підсумками наради керівництву міста доручено провести тематичне засідання координаційної ради та знайти порозуміння з представниками бізнесу.

Крім того, голова комісії регуляторної політики та підприємництва обласної ради Сергій Гончаренко також пообіцяв взяти питання на контроль та простежити за ходом його вирішення.

- На покращення бізнес клімату та підтримку підприємництва спрямована державна політика. Тож підтримка бізнесу – один із пріоритетів, визначений обласною виконавчою владою. Практика виїзних приймалень  дозволить не тільки самим підприємцям зекономити час та отримати необхідні консультації у ході зустрічі, але й сигналізує владі про найбільш актуальні сьогочасні проблеми, які підлягають негайному розв’язанню,  - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.