Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дозвільний центр розташується в КДЦ «Байда»

10 серпня 2011 - 08:39

Триває робота з організації та облаштування дозвільного центру в Запорізькій області. Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів робочу нараду в приміщенні КДЦ «Байда» щодо облаштування майбутнього офісу для підприємців. Учасники наради оглянули запропоновані приміщення, обговорили можливі варіанти перепланування та  деталі стосовно ремонтних робіт.

- Обираючи приміщення для офісу, ми керувалися такими факторами як близькість до центру міста, зручність розташування та мінімальні затрати для облаштування та ремонту, - пояснив  Петро Гончарук. –  За цими вимогами ми обрали приміщення у КДЦ «Байда». Тут розташований кінотеатр, але в протилежному крилі є простора зала, яка чудово підходить під потреби дозвільного центру. До того ж, вона не потребує капітального ремонту чи перебудови, які б потягли за собою і зайві витрати, і зайвий час. Разом з тим, все таки є питання  щодо  приміщення, але я певен, що ми їх владнаємо. Із учасниками процесу, з керівництвом ділового центру та підрядниками, представниками органів міської влади ми домовилися, що основні документи, необхідні для початку робіт, будуть підготовлені вже на початок наступного тижня.

За словами посадовця, дозвільний центр надасть можливість  підприємцям швидко та зручно отримувати всю необхідну інформацію про документи, які слід підготувати для отримання дозволу на ведення бізнесу. Планується, що для цих потреб буде облаштовано  комп’ютерний центр, організовано так звану «електронну чергу». А головне, документи можна буде оформити швидко, користуючись послугами єдиного офісу. Фінансування проекту здійснюватиметься за рахунок бюджетів області та міста Запоріжжя.

- Остаточна сума,  необхідна для відкриття дозвільного центру, стане відома лише після того, як ми підрахуємо кошторис всього проекту. На найближчих сесіях її мають погодити депутати. Але головне – дозвільний центр у Запорізькій області буде. Неодмінно цього року. Саме таку ставимо собі задачу, - підкреслив заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі