Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У питанні сплати боргів за газ дуже багато «якщо»

8 серпня 2011 - 14:40

Обласна влада продовжує приділяти особливу увагу питанням підготовки житлово-комунального господарства області до опалювального сезону. Зокрема, однією з найскладніших  залишається проблема погашення заборгованості підприємствами теплокомуненерго за спожитий газ.

Як зазначив на нараді з керівниками структурних підрозділів ОДА начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Дмитро Свіркін, рівень сплати складає 83%. Згідно з розробленими управлінням та підприємствами заходами галузь має повністю розрахуватися з боргами у визначений урядом термін. Якщо ж уряд компенсує різницю у тарифах за спожитий газ у 2011 році, то підприємства теплокомуненерго області вже зараз будуть готові до остаточного розрахунку

- Мене турбує, що у питанні сплати боргів за газ дуже багато «якщо», - зауважив перший заступник голови ОДА Олексій Литвин. – Якщо уряд компенсує, якщо отримають кредити, якщо розрахуються споживачі… А якщо не буде цього «якщо»?  Боргів лише  одного Запоріжжя буде достатньо, щоб звести нанівець усю нашу роботу і усі показники області у цьому питанні. А є ще Якимівка, яка традиційно не бажає розраховуватись. Тому я вас наполегливо прошу: постійно тримайте ситуацію під контролем.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також