Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Уряд контролює хід підготовчих робіт до опалювального сезону

8 серпня 2011 - 10:06

Стан підготовки житлово-комунального господарства до роботи в зимовий період – основна тема, яку під час всеукраїнської селекторної наради поставив на розгляд Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк. Так, посадовець відзначив, що житлові будинки на всіх територіях підготовлені до зими на 67 відсотків. У задовільному стані підготовчі роботи на об’єктах соціального спрямування: на 73% підготовлено школи, на 74% - дитячі садки, 78% - лікарні.

- Звертаю увагу керівників усіх регіонів на те, що підготовка до зими - одна з найважливіших задач, яку слід вирішувати першочергово, - акцентував Анатолій Близнюк. – У середині липня планується засідання Ради регіонів,  Кабінету Міністрів з питань підготовки до зими, тож кожна  область має бути готовою звітувати не лише про цифри, а й  про шляхи розв’язання існуючих проблем, які стоять на заваді своєчасної підготовки до опалювального сезону.

Крім того, під час селекторної наради  порушувалося питання виплати боргів за спожитий природний газ -  Кабінетом Міністрів доведено жорсткий графік погашення існуючих боргів. Також розглянуто основні напрямки діяльності Міністерства, завдання на 2011-2012 роки тощо.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також