Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Про проведення другого конкурсу на подання заявок у рамках Програми прикордонного співробітництва „Басейн Чорного моря” ЄІСП 2007-2013 рр.

18 липня 2011 - 14:06

Міністерство регіонального розвитку та туризму Румунії, діюче у якості Спільного органу управління програми прикордонного співробітництва „Басейн Чорного моря” Європейського інструменту сусідства та партнерства 2007-2013 рр. оголосило відкриття другого конкурсу проектних заявок для отримання фінансової допомоги ЄС на реалізацію запропонованих проектів. Кінцевий строк подання проектних пропозицій – 30 вересня 2011 року., 16.00 за місцевим часом.

Для участі у другому конкурсі проектних заявок приймаються проекти, які охоплюють усі пріоритети програми прикордонного співробітництва „Басейн Чорного моря” і стосуються таких сфер як стабільний та гармонійний економічний розвиток, туризм, захист довкілля та співпраця у галузі культури.

Більш детальна інформація щодо умов конкурсу, а також бланки форм і перелік необхідних для подачі заявки документів розміщені на веб-сайті програми за адресою: http://www.blacksea-cbc.net/index.php/eng/Documents/Guidelines-for-applicants.

У конкурсі мають право брати участь: національні, регіональні та місцеві органи державної влади, а також університети, неурядові та міжнародні організації. Ключовою умовою участі заявки у конкурсі є подання та реалізація проектів спільно з партнерами з однієї, або декількох країн-членів ЄС (Болгарія, Греція, Румунія) та з однієї, або декількох країн-партнерів (Вірменія, Грузія, Молдова, Україна), а також Туреччини.

Орієнтований бюджет програми у рамках другого конкурсу проектних заявок за рахунок коштів Європейського інструменту сусідства і партнерства складає 15,169,098.86 ЄВРО.

Заявки повинні бути заповнені англійською мовою та відіслані у запечатаному конверті замовним листом, приватною кур’єрською доставкою чи нарочно за адресою:  Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Directia Generala Cooperare Teritoriala Europeana, Bd. Libertatii nr. 12, Bucuresti 040129, sector 5, Romania, REGISTRATURA, ETAJ 4.

За додатковою інформацією звертатися до управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації за тел.: 224-63-11, 239-03-99, факс: 224-65-69, e-mail: uzez@zp.ukrtel.net та до Спільного органу управління програми прикордонного співробітництва „Басейн Чорного моря” Європейського інструменту сусідства та партнерства 2007-2013 рр. - infocall@blacksea-cbc.net.

Читайте також

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи

Поліцейські Запоріжжя розкрили резонансне вбивство місцевого посадовця

Діалог бізнесу та держави: запорізькі підприємці отримали практичні поради про налагодження відносини з міжнародними партнерами

В Національному заповіднику «Хортиця» відкрилась виставка, присвячена козаку Мамаю

Медичні довідки для дошкільнят та учнів: що потрібно знати перед початком нового навчального року

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області