Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров відвідав асоціацію батьків дітей-інвалідів «Надія»

3 грудня 2010 - 16:40

Голова облдержадміністрації Борис Петров став гостем свята, який влаштували в асоціації батьків дітей-інвалідів «Надія». Усі небайдужі люди у теплому колі зібралися з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Підопічні асоціації продемонстрували гостям свої таланти, поділилися мріями та прагненнями, бажанням вчитися та приносити користь  громаді.

Голова облдержадміністрації приїхав разом з владикою Іосифом та депутатами міської ради. Всі вони завітали з подарунками та надали матеріальну допомогу. А Борис Петров додав до них ще й панорамні фото із видами острова Хортиця та  греблі. Зустрічі з вихованцями асоціації «Надія» за словами глави області, стали доброю традицією, яку слід продовжувати.

- Дорогу осилить той, хто йде, - звернувся до присутніх очільник регіону. – Той, хто прагне будь-що досягти успіху, обов’язково отримає винагороду – плоди своїх трудів та зусиль. Ви справжні бійці, ковалі своєї долі і я від щирого серця бажаю кожному з вас щастя, удачі й любові. Знайти своє місце у суспільстві, допомагати людям, які мають такі ж обмежені фізичні можливості, адаптуватися в житті. Всього найкращого!

Борис Петров також розповів про акцію, яка проходить за ініціативи облдержадміністрації на підтримку дітей з обмеженими можливостями «Вони такі, як ми». Мета акції – надати додаткову допомогу усім тим, хто її потребує. В області нараховується близько 7 тисяч дітей-інвалідів і кожен бажаючий, хто візьме участь в акції, може надати свою допомогу тій дитині, чиє ім’я обере в  акційному конверті. Акція благодійна і не потребує публічного свідчення обсягів допомоги, яка, до слова, не обов’язково має бути виключно матеріальною. Адже діти з обмеженими можливостями значно більше потребують уваги та взаєморозуміння. Наразі виявили бажання взяти участь в акції та обрали конверт з іменем дитини близько 200 осіб.

Владика Іосиф звернувся до гостей, що зібралися в асоціації, з проханням дотримуватися віри і побажав підопічним асоціації надії , любові і подарував ікону Божої Матері. Навзаєм, підопічні асоціації передали для гостей свої символічні подарунки.

 

 

Оксана Горобцова, управління преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі