Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Очільник області проводить особисті зустрічі з головами райдержадміністрацій

24 вересня 2010 - 08:44

Борис Петров провів робочу зустріч з керівництвом Токмацького і Пологівського районів. Олександр Ярошенко та Іван Чесноков доповіли главі області про ситуацію в районах, стан підготовки господарств до зимового періоду та висловили свої побажання. Зокрема, представники районної влади просили голову облдержадміністрації про допомогу у вирішенні нагальних проблем.

В селі Урожайному Токмацького району чекають на проведення газу. Щоб завершити будівництво газопроводу, потрібні кошти, яких в районному бюджеті немає. Борис Петров зауважив, що за умови збільшення надходжень до обласного бюджету, збільшаться й витрати на газифікацію регіону. І в першу чергу увагу приділятимуть тим об’єктам, які мають найбільшу готовність. Тож перш ніж вирішувати проблеми фінансування, слід підготувати усі проектні документи. Завершити їх підготовку у найкоротший термін голова ОДА доручив своєму заступникові Геннадію Фуксу. Завершення проекту потребує і об’єкт водопостачання, який знаходиться на території Балківської селищної ради, тож у вирішенні цього питання обласне керівництво також надасть допомогу.

У Пологівському районі проблему становить котельня по вулиці Жовтневій. Після того, як глава області ознайомився з деталями її будівництва, він висловив думку про необхідність визначити об’єм фінансування для освоєння коштів до кінця поточного року, аби визначити обсяг необхідної допомоги. Що ж до вирішення питання про можливість провести електроопалення до районної школи, а його теж озвучили під час зустрічі, голова ОДА наполіг на детальній перевірці технічних можливостей для безпечного використання електрики у приміщенні навчального закладу. До того ж моменту слід обов’язково підготувати школу до опалювального сезону. Насамкінець Борис Петров нагадав керівникам районів, що допомагаючи їм у вирішенні проблемних питань, волів би бачити дієві пропозиції щодо покращення соціально-економічної ситуації в районах і наголосив на їх персональній відповідальності за дії влади на місцях.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни