Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Двері до школи «Інтелект» після реконструкції відчиняли голова ОДА та Міністр промполітики

1 вересня 2010 - 12:52

Подвійне свято сьогодні, 1 вересня, відзначали учні та вчителі Кушугумської спеціалізованої школи «Інтелект». Тут святкували ювілей, та відкриття шкільної будівлі після реконструкції. На урочисту подію прибули почесні гості – голова облдержадміністрації Борис Петров, Міністр промислової політики України Дмитро Колесніков, заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс, начальник управління освіти ОДА Олександр Вєрозубов та інші. Присутні привітали ювілярів та подарували цінні подарунки.

Вперше, дзвоник до початку нового навчального року тут пролунав 50 років тому. Типова двоповерхова будівля, розрахована на 400 учбових місць потребувала глобальної реконструкції. Навчальний процес в аварійній школі було організовано в три зміни. Одна з перших задач, яку поставило перед собою керівництво області одразу після призначення стосувалася саме реконструкції школи в селищі Кушугум. Більше того, як зазначає Борис Петров, роботи з відбудові шкільного приміщення велися під особистим контролем Президента України Віктора Януковича.

Однією з перших задач, яку я отримав від Президента України після призначення на посаду голови облдержадміністрації, - розпочав свій виступ Борис Петров, стосувалося саме реконструкції школи. І в подальшому, Віктор Федорович Янукович особисто контролював хід робіт і строки завершення перебудови.

Міністр промислової політики Україні Дмитро Колесніков, зачитав вітальну адресу зі святом від Президента і подарував школі сучасний ноутбук. Комп’ютерну техніку учні закладу отримали і від обласного керівництва. Крім того, за розпорядженням голови обладміністрації були придбані комплект меблів та устаткування для шкільної їдальні.

Після урочистої лінійки, директор школи Тетяна Апостолова надала честь перерізати символічну стрічку Міністру та голові ОДА і запросила на шкільний поріг першокласників. А їх цього року виявилося 58. У життя сповнене нових знань малечу повели й гості свята. Борис Петров зауважив, що сьогодні, діти відчули підтримку влади і привітав учнів, батьків та вчителів школи із новим роком.

- Ще з дитинства ми звикли, що новий рік розпочинається саме тоді, коли починається навчальний рік, - зауважив керівник області. Тож з Новим роком вас! І нехай щастить у навчанні, - резюмував Борис Петров.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни