Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Інституція державної служби набула нового вектору розвитку

15 липня 2010 - 15:11

Заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Станіслав Лимарчук взяв участь у роботі тематичного семінару для державних службовців на тему «Актуальні питання організації діяльності районних державних адміністрації Запорізької області», який відбувся у Вільнянській РДА.

Організаторами тематичного семінару «Актуальні питання організації діяльності районних державних адміністрації Запорізької області» виступили обласна державна адміністрація, управління державної служби Головдержслужби України в Запорізькій області та Запорізький центр перепідготовки і підвищення кваліфікацій працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій.

Мета проведення семінару – в умовах сьогодення зорієнтувати державних службовців на перехід до нової управлінської практики, впровадження державно-суспільних відносин, які формуються на засадах консенсусу та співпраці.

Слухачами тематичного заходу стали понад 60 працівників органів державної влади з Вільнянського та Новомиколаївського районів.

- У зверненні до українського народу Президент України Віктор Янукович відзначив, що подальший розвиток держави, запровадження необхідних для країни реформ залежить від якості кадрового потенціалу державних службовців. Тому, одним з важливих напрямків роботи органів влади є модернізація державного управління та реформування інституту державної служби, - зазначив, відкриваючи семінар, заступник голови-керівник апарату ОДА Станіслав Лимарчук.

Під час семінару посадовець дав оцінку новій редакції Закону України «Про державну службу» та концепції Державної цільової програми розвитку державної служби. За словами Станіслава Лимарчука ці законопроекти мають забезпечити політичну нейтральність держслужбовців, підвищити їх соціальний та правовий статус, а також суттєво вплинути на якість роботи щодо надання послуг громадянам.

Програмою семінару передбачено проведення лекцій  за такими темами: «Шляхи вдосконалення стилю і методів роботи держслужбовців», «Практичні питання організації роботи зі зверненнями громадян у місцевих органах виконавчої влади», «Проблемні питання оптимізації комунікативної взаємодії місцевих органів виконавчої влади з громадськістю», «Завдання та цілі органів ведення Державного реєстру виборців у виборчому процесі на сучасному етапі» та ін.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі