Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Переможцям олімпіад вручили премії на обласному святі «Обдаровані діти – 2010»

26 травня 2010 - 14:00

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в облдержадміністрації відбулося урочисте нагородження переможців всеукраїнських, міжрегіональних та обласних учнівських олімпіад та конкурсів. В обласному святі «Обдаровані діти-2010» взяли участь заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук, заступник голови обласної ради Леонід Анісімов.

На урочисту церемонію вручення премій запросили 36 учнів 8-11 класів – представників загальноосвітніх навчальних закладів всіх районів області, які здобули перемогу на інтелектуальних змаганнях державного та обласного рівнів.

Микола Ярмощук привітав юні таланти, підкресливши, що вони отримують премію як заслужену винагороду за свій інтелект та сумлінну працю.

- Я знаю, як багато і наполегливо доводиться працювати кожному з вас. Знаю, які фанати своєї справи є ваші вчителі. Я дуже вдячний вашим батькам, які створюють вам всі умови для того, щоб ви увійшли в еліту України, - наголосив у вітальному слові Микола Ярмощук. – Впевнений, що ви станете кращими представниками Запорізької області на рівні нашої держави.

Микола Ярмощук та Леонід Анісімов вручили премії переможцям всеукраїнських та міжрегіональних олімпіад і конкурсів.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також