Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Національний кешбек: запорізькі виробники активно долучаються до державної програми

23 жовтня 2024 - 10:00

До державної програми підтримки вітчизняних товаровиробників «Національний кешбек» вже долучилися 34 підприємства із Запорізької області. Перевагами програми скористалася і дві локальні торгові мережі.

Продукція цієї компанії добре відома всім містянам. В програму «Національний кешбек» включений майже весь асортимент товарів цього запорізького виробника. Це більше 200 найменувань – пресерви з риби і морепродуктів, ікра в соусах, пате, заморожені риба та морепродукти тощо.

– Вся фасована продукція нашої компанії додана до програми «Національний кешбек». Перевірити це дуже легко на офіційному сайті «Зроблено в Україні» або в застосунку «Дія». Там є зручний штрихкод-сканер, яким можна відсканувати продукцію і дізнатися, чи нараховується за неї кешбек, – повідомив Руслан Кокодей, керівник відділу маркетингу компанії Klion Group.

Компанія має власну торгову мережу в обласному центрі. Там завжди багато покупців. Серед постійних клієнтів і житель Запоріжжя Данило. За словами хлопця, декілька тижнів тому він дізнався про можливість отримувати 10% кешбеку за улюблені товари.

– Про програму «Національний кешбек» я дізнався із соцмереж. Скупляюся тут постійно. Побачив в Дії, що вже накопичуються кошти. Мабуть, хлопцям на ЗСУ задоначу, – розповів Данило.

Програма дає можливість українцям заощаджувати власні кошти при купівлі вітчизняних товарів. Витратити кешбек можна на комунальні послуги, покупку ліків та інші послуги. Також можна придбати військові облігації. Або, як планує Данило, зробити донат на потреби ЗСУ.  Участь в програмі вигідна також і для українських підприємців.

–  Наша компанія бере участь у програмі «Національний кешбек» як виробник і як продавець, бо ми маємо власну мережу експерт-магазинів Veladis. Яку вигоду ми від цього отримаємо? Це розвиток самого підприємства, додаткові робочі місця, це збільшення обсягів продажів продукції, яку ми виготовляємо на нашому виробництві. Але, крім нашої вигоди, є ще й вигода для кінцевого споживача. Адже люди будуть отримувати кешбек, який не пропонує жоден банк. Зараз кешбек – це дуже популярне слово. Але банки надають максимум 1-2 % кешбеку, а держава – 10%. Тож ця програма – це дуже серйозна підтримка як для бізнесу, так і для споживачів, – переконаний Руслан Кокодей, керівник відділу маркетингу компанії Klion Group.


Читайте також

Діалог влади та бізнесу: на порядку денному – земельні питання

Заступниця голови Запорізької ОДА Оксана Матвіїшина відповіла на актуальні питання мешканців під час гарячої лінії

Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Генератори, запаси палива та блочно-модульні котельні: об’єкти критичної інфраструктури та охорони здоров’я готові до зими

Новий епідемічний сезон у Запорізькій області: як захиститись від грипу, ГРВІ та COVID-19

Відновлення житла, підтримка енергетики та психологічна допомога постраждалим: заступник голови ЗОДА Михайло Семікін обговорив потреби регіону з міжнародними партнерами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.10.2024

Впродовж доби окупанти завдали 326 ударів по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 974-го дня війни

UCBI допоможе Запоріжжю відновитися після обстрілів та підготуватися до зими

єРобота: як держава підтримує агропідприємства

В укритті та з дотриманням санітарних норм: як у Запорізькій гімназії № 98 організували безоплатне шкільне харчування