Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

ПриватБанк продовжує підтримувати освітні та медичні заклади регіону

5 вересня 2024 - 10:00

Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня та спеціалізовані загальноосвітні школи-інтернати «Оберіг» і «Світанок» отримали грошові сертифікати АТ КБ «ПриватБанк» на загальну суму 200 тисяч гривень.

Директор Південно-Східного макрорегіонального управління АТ КБ «ПриватБанк» Андрій Драч підкреслив важливість синергії влади, бізнесу і громади: 

– Така співпраця є запорукою сталого розвитку та якісних змін у суспільстві. Ми завжди підтримуємо і дякуємо нашим медикам та освітянам, які не просто виконують свої обов'язки, а вкладають душу в кожну дитину.

В Запорізькій області є чимало соціально відповідальних підприємств і бізнесів, які підтримують заклади соціальної сфери в прифронтовому регіоні.

– В умовах війни нам надають допомогу благодійні організації, підприємства та фінансові установи. Ми раді, що між бізнесом та  облдержадміністрацією налагоджена комунікація. Для нас це вкрай важливо. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю, – підкреслив заступник голови Запорізької ОДА Євген Мироненко. 

Директорка КЗ «Запорізька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат «Світанок» Ірина Іванівна поділилася планами на використання отриманих коштів: 

– Завдячуючи цим коштам ми матимемо змогу придбати два ноутбуки для організації навчального процесу нашим діткам, які мають певні порушення розвитку. Щиро дякуємо і від нас, і від наших діток.

Грошові сертифікати надано за програмою спонсорської допомоги бюджетним організаціям. Витратити кошти можна на закупівлю матеріально-технічних засобів, які допомагатимуть надавати більш якісні послуги дитячому населенню регіону.

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 05.09.2024

Впродовж доби окупанти 324 рази били по 7 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня війни

Допомога із Франції: у Запоріжжі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали нові гаджети для навчання

Безоплатна стоматологічна допомога для військових та ветеранів: пілотний проєкт

Графіки погодинних відключень: чому їх змінюють та від кого це залежить

Розвиток соцпослуг, цифровізація в соціальній сфері та робота Центрів життєстійкості: Оксана Жолнович відвідала Запоріжжя з робочою поїздкою

В українських школах вже цього року працюватимуть інспектори Служби освітньої безпеки

За матеріалами СБУ судитимуть чергового зрадника, який добровільно перейшов на бік окупантів

Кешбек за українське: стартувало бета-тестування національної програми

РАДІАЦІЙНИЙ ФОН В КОНТРОЛЬНИХ ТОЧКАХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 04.09.2024

Впродовж доби окупанти 268 разів били по 7 населених пунктах Запорізької області