Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

24 серпня 2024 - 14:00

Працівники запорізької поліції отримали почесні відзнаки за сумлінну службу з нагоди Дня Незалежності України. Привітали правоохоронців керівники області, міста та Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Щодня поліцейські борються зі злочинністю, захищають права і свободи громадян, підтримують правопорядок в регіоні. З початку 2024 року вони розкрили понад 2000 злочинів. Голова Запорізької ОДА Іван Федоров вручив двом правоохоронцям медаль «За розвиток Запорізького краю». Ще п’ятьох – нагородив подякою голови Запорізької облдержадміністрації.

– Головний критерій роботи поліції – рівень довіри громадян. За цим критерієм запорізькі правоохоронці заслуговують найвищої оцінки. Ви робите все можливе, щоб мешканці області почували себе в безпеці, незважаючи на близькість до лінії фронту, – відзначив Іван Федоров. 

У часи війни правоохоронці Запорізького регіону одними із перших прибувають на місця обстрілів, надають допомогу постраждалим, шукають людей під завалами. У 2024 році поліцейські задокументували понад 450 злочинів, які скоїла держава-агресорка. За зразкову службу секретар Запорізької міської ради Регина Харченко відзначила Почесною грамотою шістьох співробітників Нацполіції. 

– Охоронці правопорядку завжди поруч із запоріжцями в найскладніші хвилини – у моменти прильотів. Ви допомагаєте, коли люди розгублені і найбільше потребують підтримки. Ми вдячні вам за службу Запоріжжю та містянам, – зауважила Регина Харченко.

З початку поточного року запорізькі поліцейські припинили діяльність 21 організованої злочинної групи. Служити і захищати – кредо українських правоохоронців. За високий професіоналізм та відданість Присязі начальник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько нагородив трьох охоронців правопорядку цінними подарунками – наручними годинниками. Ще двом – вручив подяку. 

– Колеги, вітаю вас із Днем Незалежності України. Я пишаюсь кожним із вас. Ви невтомно та віддано працюєте заради захисту людей і правопорядку в Запорізькій області. Допомагаєте, оберігаєте, захищаєте та стоїте на варті спокою населення, – підсумував Артем Кисько.

Читайте також

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни

Запоріжжя впевнено крокує у майбутнє: на правому березі міста зводять сучасну «підземну» школу

«Все буде UA!»: в Запоріжжі погасили нову марку від Укрпошти

Символ боротьби за волю: у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка прапорів

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності

Гордість у кожному серці: в Запоріжжі відзначили День Державного Прапора України

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 23.08.2024