Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Запоріжжі презентували нову марку «Податки. Армія. Перемога»

27 червня 2024 - 15:35

В Запоріжжі презентували нову марку від Укрпошти з символічною назвою «Податки. Армія. Перемога». Таким чином поштовики долучилися до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!».

Поштовий випуск зроблений у вигляді зчіпки. Перша марка містить зображення монети номіналом 1 гривня, на іншій намальована гільза. 

–  На зображенні зчіпки можна роздивитись заводи та підприємства. Вони працюють – значить сплачують податки, які витрачаються на оборону України. А вже завдяки зброї наша армія бореться з ворогом. Таким чином, та сама гривня, яка вказана на марці, перетворюється на зброю – гільзу, – пояснила Анна Яковенко, територіальна менеджерка Управління маркованої та філателістичної продукції АТ «Укрпошта».

Погашали марку  податківці та військові. Серед них і Валерій Скрипник. В минулому – співробітник податкової міліції, згодом Укрпошти. А нині – головний сержант танкової роти бригади «Кара-Даг».

– Цю марку я роздивляюсь через призму власного досвіду. Майже 17 років свого життя віддав роботі в податковій міліції. Знаю, наскільки важливо сплачувати податки, щоб все в державі стабільно працювало, особливо бюджетна сфера. А тепер, ставши військовим, розумію, що  своєчасно сплачені податки – це запорука нашої перемоги, – сказав військовий.

Віднедавна кількість філателістів в Україні значно зросла. Мільйони українців з нетерпінням очікують на вихід чергового випуску від Укрпошти. Кожен з них несе в собі сенси, які відгукуються людям.

– Податки, армія та перемога – це важливі складові нашої держави. Нова марка мотивує нас допомагати армії. Адже обороноздатність України напряму залежить від кожного з нас. Всі, хто працює і сплачує податки, стоять на захисті територіальної цілісності нашої країни та її фінансової стабільності, – підсумував перший заступник голови Запорізької ОДА Руслан Мовчан.

Поштовий набір включає аркуш «Податки. Армія. Перемога», конверт «Перший день» та картку. Їх вже можна придбати у поштових відділеннях Запоріжжя.


Читайте також