Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Безоплатна освіта для 1000 жінок: стартував третій набір на навчання у креативній індустрії та ІТ

21 червня 2024 - 10:00

Для українок за кордоном та в Україні оголошено третій набір на навчання у сфері креативної індустрії та ІТ. Це остання хвиля масштабного проєкту від Projector Foundation за фінансової підтримки ЄС та інформаційної підтримки Мінекономіки. Безоплатно здобути нові професійні навички зможуть 1000 жінок. Навчання допоможе їм знайти роботу або відкрити власну справу.

Для участі у конкурсі можуть долучитися безробітні жінки віком від 18 років, які є внутрішніми переселенками або вимушено виїхали через війну за кордон. 

Навчання стартує у липні-серпні і триватиме від 2 до 3 місяців в залежності від напряму. На курсах студентки опанують теоретичну базу і закріплять набуті навички на практиці. Після успішного завершення курсів вони отримають сертифікат та готовий проєкт для портфоліо.

Протягом навчання студенткам програми надається HR-підтримка щодо підготовки резюме, а також доступ до Projector Library. Це найбільша онлайн-бібліотека з більш ніж 640 лекціями від експертів з українських та світових компаній. Крім того, жінки матимуть доступ до сервісу LEZO, який допомагає студентам знайти свого потенційного роботодавця.

Термін подачі заявок – 7 липня 2024 року (неділя, о 23:00).

Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням, а залишити заявку – у формі.

Читайте також