Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У нас налагоджена робота по допомозі військовим, – заступник голови Запорізької облдержадміністрації Олександр Щербаков на прямому зв’язку з мешканцями регіону

28 травня 2024 - 15:40

Забезпечення військових обладнанням та допомога внутрішньо переміщеним особам – головні запити від мешканців Запорізької області на «гарячій лінії» з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим.

На «гарячу лінію» звернулась дружина військовослужбовця однієї з військових частин Запорізької області. Підрозділ, в якому проходить службу її чоловік, потребує спеціального обладнання – систем РЕБ. Вона допоможе глушити ворожі дрони та зберігати життя українських військових, – ділиться жінка. 

– У нас налагоджена робота по допомозі військовослужбовцям. З Вашим чоловіком зв’яжуться відповідальні особи, допоможуть заповнити заявку і протягом тижня ми закриємо цю потребу, – запевнив Олександр Щербаков.

Ще одне звернення надійшло від пенсіонера з Пологівської громади. Чоловік не може отримати компенсацію за зруйноване житло. За словами заявника, він нині перебуває на підконтрольній Україні території, а документи на зруйноване майно залишились на ТОТ.

– Я поставлю завдання голові Пологівського району – профільні спеціалісти детально  вивчать це питання та запропонують можливі варіанти його вирішення, – зазначив посадовець.

Мешканці  Запорізької області можуть звернутися на «гарячу лінію» ОДА за тел.: 0-800-503-508 або писати в чат-бот у телеграм: @InfoProstirZPBot.

Читайте також