Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь об'єдналася на форумі MEET-UP для діалогу про майбутнє

24 травня 2024 - 12:05

В Запоріжжі відбувся форум MEET-UP, який об'єднав активну небайдужу молодь. Говорили про молодіжне лідерство, залучення молоді до участі в громадському житті, програми та послуги молодіжних центрів.

  • Я працюю з молоддю – організовуємо волонтерські акції. Тут знаходиться моя команда – школа волонтерства «За Абшихт». Молодь – це наше майбутнє, тому спільно працюємо над тим, щоб вона мала змогу реалізувати свій творчий потенціал, – зазначив Юрій Вдовцов, представник благодійного фонду «Карітас-Запоріжжя».

Учасники заходу на різноманітних локаціях спілкувалися з експертами та долучалися до інтерактивів.

  • Це чудова можливість обʼєднатися молоді різних категорій. І переміщених, і корінних мешканців. Адже Запоріжжя стало єдиним прихистком для молодих людей з усього регіону, – прокоментувала Анастасія, представниця Державного мелітопольського університету ім. Богдана Хмельницького.

На форумі презентували концепцію першого міського Молодіжного центру, який стане місцем для зустрічей, навчання та реалізації ідей.

  • Лише інвестиції у вас і ваші таланти зможуть відбудувати нашу державу – зробити краще, ніж вона була. Аби Україна процвітала та стала країною добробуту, – звернувся до учасників   представник Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) Мунір Мамедзаде.

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров подякував учасникам форуму MEET-UP за прогресивні ідеї для розвитку міста. Посадовець зазначив, що обласна влада готова підтримати молодіжні ініціативи:

  • Дякую за те, що працюєте над майбутнім регіону. Я також вдячний місту Запоріжжя за те, що в нас спільне бачення цього майбутнього. Хочу, щоб ви, молодь, надихались кожного дня і надихали нас, представників влади, розвивати молодіжний рух. 

За словами секретаря міськради Регіни Харченко, форум став ефективним майданчиком для діалогу та співпраці, об'єднавши молодь, експертів та владу для спільного формування молодіжної політики.


 

Читайте також