Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

17 травня 2024 - 16:05

Два порушення у сфері перевезення пасажирів виявили під час рейду співробітники відділу державного нагляду Укртрансбезпеки в Запорізькій області та Управління патрульної поліції в Запорізькій області. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури та промисловості Запорізької ОДА.

– Під час інспектування оглянули 2 автобуси, які перевозили пасажирів. У водіїв не було  дозвільних документів на право перевезення пасажирів. Всі вони  працюють в одній транспортній компанії, – повідомляють у Департаменті. 

Співробітники територіального відділу Укртрансбезпеки склали два протоколи за статтями 60 та 39 Закону України «Про автомобільний транспорт». Кожен власник автобуса повинен сплатити штраф у розмірі 17 тис. грн

Це вже не перший випадок порушень з боку цієї транспортної компанії, – повідомляють у Департаменті. За п’ять місяців 2024 року територіальний відділ Укртрансбезпеки провів 5 перевірок, під час яких виявили порушення у водіїв 17 автобусів зазначеної фірми. Всі вони працювали без належних дозвільних документів.

Читайте також