Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Зінаїда Бойко на прямому зв’язку з жителями регіону

14 лютого 2024 - 14:20

Керівниця апарату Запорізької ОДА Зінаїда Бойко поспілкувалась з громадянами під час “гарячої лінії”. До посадовиці надійшли звернення щодо компенсації за зруйноване житло, виділення матеріальної допомоги, забезпечення дровами тощо.

Так, на “гарячу лінію” звернулася жінка, яка поскаржилася на бездіяльність міської влади щодо облаштування укриття в її будинку. Зінаїда Бойко взяла це питання на особистий контроль.

З проханням про матеріальну допомогу зателефонувала місцева мешканка, яка через ускладнення після операції потребує додаткового лікування. Інша громадянка з Пологівського району попросила сприяти у придбані дров для опалення. Ще одна жінка, яка доглядає літню матір з інвалідністю, звернулася з проханням надати візочок та матеріальну підтримку через затримку з виплатою заробітної плати на підприємстві. Керівниця апарату пообіцяла розглянути кожне питання, аби люди отримали всю можливу допомогу.

З проблемою в оплаті комунальних послуг звернулася жителька Вільнянська. Зі її слів, останнім часом значно зросли тарифи на комунальні послуги, а нарахованої субсидії не вистачає на оплату всіх рахунків. Посадовиця пообіцяла розібратися в проблемі та спільно з місцевою владою знайти шляхи допомогти пенсіонерці.

Декілька звернень стосувалися надання компенсації за зруйноване або пошкоджене майно, зокрема неможливості оформити виплати через відсутність певних документів. Зінаїда Бойко пообіцяла передати питання до профільних фахівців.

Ще одне звернення стосувалося надання міжнародної матеріальної допомоги від благодійних організацій. Жінка пожалілася, що не може самостійно  впоратися з подачею необхідних документів. Це звернення передадуть керівництву Пологівського району, яке допоможе громадянці з оформленням всіх необхідних заяв.

На кожний дзвінок Зінаїда Бойко надала вичерпну відповідь. Обласна влада продовжує оперативно реагувати на сигнали громадськості. Мешканці регіону можуть безплатно звернутися зі своїми проблемами за номером 0-800-503-508 або у телеграм чат-бот @InfoProstirZPBot.

Наступна “гаряча лінія”, під час якої заступник голови ЗОДА Євген Мироненко відповість на питання громадян, запланована на 21 лютого.

 

Читайте також

Обрати сімейного лікаря, подати декларацію чи оновити персональні дані можна буде в «Дії»

«Муніципальна няня» тепер для дітей до 6 років: нові можливості для батьків в Україні

СБУ викрила депутата від партії «Наш край», яка очолила окупаційну Водянську сільську військово-цивільну адміністрацію

Де і як отримати безоплатні послуги з ментального здоров'я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 386 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 860-го дня війни

Чотири автобуси – чотири порушення: в Запоріжжі перевірили транспорт на внутрішньообласних маршрутах

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям