Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада продовжує розв’язувати проблемні питання громадян

3 жовтня 2023 - 14:35

Під час “гарячої лінії” заступник голови ЗОДА Віталій Сиволап поспілкувався з жителями Запорізької області. Питання від громадян стосувалися благоустрою територій, надання фінансової допомоги на лікування та реабілітацію, а також компенсації за пошкоджене житло в межах програми “єВідновлення”.

Так, на “гарячу лінію” звернулися жителі м. Запоріжжя, які поскаржились, що тривалий час “аварійні” дерева, які можуть пошкодити будинки та електромережі поблизу їх будинків, не спилюють. Ці скарги спрямовані до Запорізької міської ради для подальшого розгляду. 

Інше звернення надійшло від внутрішньо переміщеної особи з Оріхова. Жінці потрібна допомога в вивезенні речей з пошкодженої квартири. Віталій Сиволап пообіцяв обговорити це питання з керівництвом Оріхівської міської військової адміністрації, щоб людям надали всю можливу допомогу.

На “гарячу лінію” звернулася жінка, яка виїхала з Пологівського району. Її житло сильно пошкоджено. З метою фіксації руйнувань та подальшого отримання компенсації на відновлення вона хоче подати заявку, але потребує консультації фахівців. Це звернення передано за належністю до профільного департаменту, завдяки чому вимушену переселенку проконсультують компетентні в цьому питанні особи.

За результатами “гарячої лінії” кожному громадянину, який зателефонував, заступник голови ЗОДА надав чітку та вичерпну відповідь. Звернення взято під особистий контроль, до вирішення проблем залучено профільні структури.  

Наступна “гаряча лінія”, під час якої перший заступник голови ЗОДА Руслан Мовчан відповість на питання громадян,  запланована на 11 жовтня.

Громадяни можуть безплатно звернутися зі своїми проблемами за номером 0-800-503-508 або у телеграм чат-бот @InfoProstirZPBot.

 

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді