Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Лише разом ми зможемо побороти ворога та повернути мир українцям”. - Запорізька область налагоджує співпрацю з закордонними партнерами

20 вересня 2023 - 17:20

З початку повномасштабного вторгнення рф Запорізька область отримала від організації понад 100 тон гуманітарної допомоги для цивільного населення, а також учбових закладів, лікарень та підрозділів Збройних сил і ДСНС. За багаторічну підтримку держави Юрій Малашко вручив виконавчому директору Маттіасу Шьоні Почесну Відзнаку Президента України «За Оборону України». 

  • Волонтери, влада, військові та міжнародні партнери - українське серце б’ється в кожному, хто щоденно бореться за незалежність держави і боронить весь цивілізований світ. Я вдячний тим, хто не залишає наших людей в складні часи, надає гуманітарну підтримку та покращує всі сфери життя. Лише разом ми зможемо побороти ворога та повернути мир українцям, - наголосив посадовець.

Крім цього, очільник Запорізької ОВА разом з керівником благодійної місії відвідали одну з лікувальних установ обласного центру. На базі медичного закладу вдалося відремонтувати палати, за підтримки відповідального бізнесу в лікарні проведено внутрішньо-оздоблювальні роботи, а також замінено сантехніку. Своєю чергою «Licht im Osten» передала обладнання, яке допоможе покращити рівень надання послуг. 

Юрій Малашко зазначив, що лише спільними зусиллями вдасться  створити гідні умови для лікування громадян та вивести медицину Запорізької області на новий рівень.

 

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни