Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада Запорізької області підписала меморандум про співпрацю з “Координаційним гуманітарним центром”

20 липня 2023 - 16:50

Для координації зусиль локального та міжнародного благодійного сектору з державним сектором та підтримки цивільного населення Запорізької області після початку повномасштабної війни з боку рф в Запорізькій ОВА підписали меморандум про співпрацю з обласною філією “Координаційного гуманітарного центру”. 

Спільними зусиллями розроблено чіткий механізм дій, який допоможе координувати роботу волонтерів. В основі лежить пряма співпраця обласної влади, представників громадського руху та керівників громад без перешкод та кордонів. Це допоможе чітко визначати потреби населення, раціонально розподілити гуманітарну допомогу та зробити її доставку безпечним як для волонтерів, так і для населення.

Голова організації “Координаційний гуманітарний центр” Євген Коляда наголосив, що робота локального та міжнародного благодійних секторів у Запорізькій області має ефективну структуру, а посилення співпраці волонтерського руху з державними органами зробить процес надання допомоги більш продуктивним. У свою чергу очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко зазначив, що місцева влада готова і надалі всебічно підтримувати волонтерські рухи.

  • В умовах повномасштабної війни волонтери закривають величезний фронт робіт. Наше завдання, як представників влади - максимально їх підтримати. Вірю в те, що наша співпраця буде плідною та корисною. Щиро дякую всім благодійникам за небайдужість та підтримку населення Запорізької області, - зазначив Юрій Малашко. 

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році