Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька обласна філармонія отримала потужний генератор

19 лютого 2023 - 10:40

Завдяки плідній співпраці ЗОВА та Товариства Червоного Хреста, Запорізькій обласній філармонії надали потужний засіб енергопостачання. Він допоможе не лише в облаштуванні “Пункту Незламності”, але й забезпечить електрикою весь концертний зал.

Передача відбулась за участі першого заступника очільника ЗОВА Геннадія Тімченка, заступника очільника ЗОВА Віталія Сиволапа, начальника Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності ЗОВА Артура Бойка та директорки Запорізької обласної філармонії Ірини Конарєвої.

  • На базі кожної установи необхідно створити “Пункт Незламності”, щоб вмістити якомога більше людей. Ми маємо підготуватися до можливих перебоїв з електропостачанням та блекаутів, тому закликаємо керівників закладів відповідально підійти до облаштування осередків допомоги, - наголосив Геннадій Тімченко.

Засіб енергопостачання потужністю 62 кВт має забезпечити потреби філармонії на випадок блекауту, а також допоможе в облаштуванні “Пункту Незламності”, створеного тут для працівників закладу, їх сімей, відвідувачів та жителів сусідніх будинків.

 

  • Ми дуже вдячні обласній військовій адміністрації та Червоному Хресту за неоціненну допомогу. Це дуже важливо, тому що поки співає Україна, нас не зламати, нас не перемогти! Філармонія продовжує натхненно працювати, волонтерити, задонатити та готувати концерт перемоги. Обіцяємо, він буде знатним! - зазначила директорка Запорізької обласної філармонії Ірина Конарєва.

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також