Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Генератори для Пенсійного фонду: установи в обласному центрі забезпечені мобільним живленням для стабільного функціонування

16 лютого 2023 - 11:00

За участі першого заступника начальника ЗОВА Геннадія Тімченка та директора Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької ОВА Віталія Литвиненка відбулась передача  генераторів для роботи закладів ГУ Пенсійного фонду України в Запорізькій області в кризових умовах.

Як уже повідомлялося, мобільні засоби безперебійного енергопостачання потужністю 8-9 кВт вдалось отримати завдяки співпраці Запорізької ОВА з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), що входить до системи ООН. Представникам ГУ Пенсійного фонду України в Запорізькій області передали 5 агрегатів, які будуть встановлені та забезпечать безперебійну роботу закладів  у разі проблем з електропостачанням. У межах співпраці МОМ надало Запорізькій області 35 генераторів, які було розподілено між органами влади та соціальними службами.

  • Завдяки цим генераторам працівники Пенсійного фонду зможуть організувати Пункти Незламності на робочих місцях для себе, своїх сімей та відвідувачів у разі проблем з електрозабезпеченням. Це дозволить працювати за відсутності світла та бути на зв’язку у непередбачуваних ситуаціях, - зазначив Геннадій Тімченко.

Тож, на базі установ Пенсійного фонду України продовжать розгортати “Пункти Незламності”. Потужність генераторів дозволить заживити навіть великі побутові прилади, такі як холодильник.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також