Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область продовжує налагоджувати міжнародну співпрацю

8 січня 2023 - 16:00

Голова ЗОВА Олександр Старух зустрівся з представником Вільної демократичної партії, депутатом Бундестагу від землі Саксонія-Ангальт Маркусом Фабером.

Німецький політик завітав до України для збору доказів російських злочинів. Він особисто відвідує прифронтові населені пункти, які щоденно страждають від ворожих обстрілів. Маркс Фабер планує презентувати зібрані в Україні дані, аби переконати своїх колег-депутатів виділити необхідну допомогу. 

Найкращим аргументом та доказом військових злочинів російської федерації є свідчення людей, які мешкають у населених пунктах під невпинними обстрілами у підвалах без світла, води, тепла та газу. Депутат Бундестагу також побачив залишки снарядів та уламки ракет, якими ворог тероризує мирне населення.

  • Головне якнайшвидше зупинити цю війну, бо кожна ворожа ракета це не лише руйнування, а загроза втрати людського життя. Ми все відбудуємо, але жертв російського терору вже не повернути. Тому закликаємо міжнародних представників як найшвидше виділити необхідне озброєння, аби зупинити ворожу навалу та звільнити українців в окупації. Рішучість та оперативність європейських держав може врятувати тисячі життів простих українців від ворожого вогню, - підкреслив Олександр Старух.

Саме завдяки міжнародній підтримці та незламності українців вдається стримати навалу ворога. Під час зустрічі було обговорено потреби військових та подальшу співпрацю. Достатня кількість засобів протиповітряної оборони дозволить захистити жителів області від ворожих атак, а снаряди дозволять гідно відповісти оеупантам. Подальша допомога Україні буде залежати безпосередньо від успіху Марка Фабера у Бундестазі та правдивого висвітлення подій, які зараз відбуваються в Україні.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам

СБУ повідомила про підозру ще 7 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Запорізький бізнес: економити електроенергію – це важливо