Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Привітання з Різдвом Христовим єпископа Донецького Екзархату Української Греко-Католицької Церкви Степана.

28 грудня 2022 - 11:30

Христос рождається!

Хочу привітати наших вірян Донецького екзархату Греко-Католицької Церкви, а також всіх людей доброї волі з Різдвом Христовим і прийдешнім 2023 роком.

Вітати в такий складний для України час дуже важко – війна принесла горе для багатьох людей. Свято Різдва Христова завжди є радісним, але війна принесла смуток в кожну хату. Все-таки ми покладаємо надію на дитя Ісуса, як милосердного Господа, який може простягнути руку й ущасливити будь-яку родину.

Ми просимо у Бога: “Боже милосердний, зглянься милосердним оком на наш український народ. Кожний народ, якщо має допис божий і переносить тягарі, важкі часи за свої гріхи. Ми перепрошуємо за всі свої прогрішення, вольні й невольні

Просимо Духи Святого просвітити людей, які випускають ракети на беззахисний народ. Є одна заповідь, на якій тримається весь закон: “Любитимеш Господа Бога твого всім серцем твоїм, всією душею твоєю, всією думкою своєю, а ближнього свого як самого себе. Хочеться відчути любов між нашими ближніми, між всіма людьми, які створені по образу і подобі Божій. Якщо цієї любові немає, то і радості між нами немає. Милосердний Господе, зглянься на нас, простягни милосердну руку свою, простягну руку свою охороняючи на світ від всякого зла, щоб ми розуміли, що Ти Бог Милосердний, Бог люблячий, Бог добрий, який створив нас для добра, для радості, а не для терпінь.

Нехай новонароджене дитя Ісус так само погляне милосердним оком на Україну, на весь український народ і з цим святом Різдва Христового принесе радість в кожну хату. Христос рождається, славімо його!

 


Читайте також