Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дітей Запорізької області привітали з Днем святого Миколая

19 грудня 2022 - 19:10

До Дня святого Миколая для дітей військовослужбовців, дітей, які разом із батьками вимушені були покинути свої рідні домівки через війну, організували Новорічно-різдвяний фестиваль. До заходу долучився керівник ЗОВА Олександр Старух та директор Департаменту культури та інформаційної політики Владислав Мороко.

З нагоди свята усі діточки отримали подарунки, весело провели час з аніматорами, а також подивилися творчі виступи та новорічну виставу. 

  • Сьогодні ми продовжуємо традиційний Новорічно-різдвяний фестиваль, на який запросили дітей з усіх районів та територій нашої області. Організували для них розважальну програму, сподіваючись, що таким чином зможемо подарувати їм свято та гарний настрій, а головне у безпечних умовах. У цей день хочу побажати дітлахам більше посмішок, щастя та мирного неба, - сказав директор Департаменту культури та інформаційної політики Владислав Мороко.

До привітань з Днем святого Миколая долучився Олександр Старух. Очільник регіону зазначив, що попри воєнні дії, першочергове завдання для дорослих - це подарувати дітям диво та справжнє свято, поки наші захисники невпинно виборюють свободу та незалежність, проторюють шлях, яким усі знову повернуться додому. 

  • Для наших діточок ми маємо забезпечити свято. Для цього всі об’єдналися та організували новорічний фестиваль. Вірю, що кожна дитина обов'язково повернеться до рідного міста, до рідної домівки, а поруч будуть близькі люди. Діти - це наше майбутнє, заради них ми працюємо, воюємо, будуємо, відновлюємо. Зараз у дива вірять не тільки діти, а й дорослі. Тому, з нагоди свята бажаю всім миру через Перемогу, - підсумував керівник ЗОВА Олександр Старух.

 

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

ВПО та учасники бойових дій можуть безкоштовно перевезти речі в межах України

Як взяти участь у грантовій державній програмі «ГрінДІМ»

Кращі практики співпраці бізнесу, влади та ГО: оголошено конкурс історій

«Школа офлайн»: МОН запустило нову гарячу лінію

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків