Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі нагородили найкращих студентів області

18 листопада 2022 - 08:15

З нагоди Міжнародного дня студента, який щорічно відзначають 17 листопада, відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих представників студентства. До привітань зі святом долучився заступник керівника Запорізької ОВА Віталій Сиволап.

  • Студенти завжди були активною частиною суспільства. Сьогодні ви бороните нашу країну в лавах ЗСУ, на інформаційному фронті, вільно володієте технологіями, а це також дуже важливий фронт. На жаль, російський агресор знищує нашу інфраструктуру, тероризує мирних жителів, тому я дякую вам за життєву позицію, сміливість, за ваше прагнення до свободи. Бажаю наснаги, міцного здоров’я та успіхів. А ми, своєю чергою, як органи влади будемо всебічно підтримувати нашу молодь, щоб ви змогли втілити всі свої мрії в життя, - відзначив Віталій Сиволап. 

Привітала запорізьких студентів й начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОВА Наталія Власова. Посадовиця наголосила, що у воєнні часи, наша молодь та студенти потребують неформального спілкування. Тому, з нагоди свята вдалося зібрати найактивнішу молодь Запорізької області, де разом вони можуть поділитися власними думками, побажаннями та відпочити від реалій сьогодення.

  • Попри складні умови, в яких наразі знаходиться українське студентство, розуміємо, що ми маємо не ігнорувати такі заходи, а відзначати разом із ними. Так, наша молодь зараз переживає жахи війни, вимушену еміграцію, окупацію, але вони продовжують навчатися, спілкуватися й відзначати свої професійні свята. Сьогодні ми зібрали представників активної запорізької молоді, які в дружній атмосфері згадали студентські роки, обговорили спільні теми, пожартували та психологічно розслабилися, - розповіла начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОВА Наталія Власова.

За активну участь у реалізації державної молодіжної політики у Запорізькому регіоні та з нагоди Міжнародного дня студентів подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації оголосили: студенту Національного університету «Запорізька політехніка» Дмитру Вахненку, студентці Запорізького нацiонального університету Дар'ї Волощук, студенту Національного університету «Запорізька політехніка» Владиславу Демідовцю, студентці Таврійського державного агротехнологічного університету Єлизаветі Дятковій.

За активну реалізацію державної молодіжної політики, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерської діяльності в умовах воєнного стану та з нагоди Міжнародного дня студентів подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації оголосили: завідувачу сектору військово-патріотичного виховання комунального закладу “Обласний центр патріотичного виховання” Запорізької обласної ради Івану Здоровцю.

Грамотою Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОВА нагородили: студента Запорізького державного медичного університету Артема Ванкаренка, студентку Запорізького національного університету Тамілу Кіт.

Другою частиною заходу стала розважальна програма. Відомі запорізькі та київські коміки організували стендап-шоу, щоб також підтримати молодь Запорізького краю та привітати їх зі святом. 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Відновлювані джерела енергії: як отримати фінансування на реалізацію проєктів

Графіки не застосовуються: ситуація з енергоспоживанням стабілізувалася

«Це посильно для всіх об’єднань»: що може зробити ОСББ для покращення власної енергоефективності

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.08.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 889-го дня війни

ВПО та учасники бойових дій можуть безкоштовно перевезти речі в межах України

Як взяти участь у грантовій державній програмі «ГрінДІМ»

Кращі практики співпраці бізнесу, влади та ГО: оголошено конкурс історій

«Школа офлайн»: МОН запустило нову гарячу лінію

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024