Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З нагоди Дня працівника швидкої медичної допомоги Олександр Старух привітав усіх причетних з професійним святом (ВІДЕО)

27 травня 2022 - 16:30

Сьогодні  керівник Запорізької ОВА Олександр Старух відвідав одну з підстанцій швидкої допомоги Запоріжжя. Очільник регіону поспілкувався з колективом, а також подякував за професійну роботу та самовідданість у такі непрості часи. 

Наталія Дорошева - завідувачка навчально-тренувального відділу Запорізького обласного центру медичної допомоги та медицини катастроф розповіла, що з початком війни усі бригади швидкої були переведені у посилений режим роботи. Медики надають допомогу не лише цивільному населенню, а й пораненим військовим, зокрема, беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. 

  • У нас відтепер інший формат роботи, зараз робимо акцент у наданні допомоги у військових умовах. Звісно, через війну у нас багато постраждалих від мінно-вибухової травми, і для нас це нова специфіка. Але бригади завжди готові, майже всі працівники пройшли відповідне навчання. Ми вирішили для себе залишитись у нашому рідному місті та допомагати людям. Згуртовані, мотивовані. Дуже хочемо, щоб війна закінчилася якнайшвидше і наша перемога з кожним днем була все ближче. 

Своєю чергою Олександр Старух нагородив трудовий колектив комунального некомерційного підприємства “Територіальне медичне об’єднання “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” ЗОР грамотою за сумлінну плідну працю й високий професіоналізм від Запорізької ОВА. 

  • Я впевнений, що кожен із нас щодня говорить “дякую” всім лікарям, від роботи яких завжди залежало наше життя. А сьогодні в військових умовах їхня праця ще більш важлива та героїчна. Наша швидка допомога - це велика родина, понад дві тисячі людей по всій області. Зараз вони вимушені працювати під тиском, в умовах окупації. Але, не дивлячись на таку складну ситуацію, не перестають рятувати життя нашим співгромадянам. Це професіонали, які віддані своїй країні та своїй медичній справі, - зазначив Олександр Старух.

 

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Прозоро про завантаженість кордону: відкрито дані єЧерги про вантажні перевезення

СБУ повідомила про підозру заступнику Балицького, який допомагає країні-агресору підтримувати окупаційний режим на Запоріжжі

Не епідемія, але випадків фіксується все більше: ситуація із захворюваністю на COVID-19 в Запорізькій області

1300 кубічних метрів бетону: будівництво «підземної» школи в центрі Запоріжжя вийшло на новий етап

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 06.08.2024

Впродовж доби окупанти 495 разів били по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 894-го дня війни

Новий навчальний рік – у новому укритті: запорізька гімназія готується до очного навчання

Рекомендації до зарахування на бюджет для вступників на бакалавра вже в електронних кабінетах

«Захистіть себе від хвороб - долучайтесь до вакцинації»: важливість щеплення від кашлюку, дифтерії та правцю

Ліцензії на експорт товарів онлайн: як це працює

Запорізька область продовжує співпрацю з Global Empowerment Mission Ukraine