Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Між громадами повинна існувати досконала комунікація

27 квітня 2022 - 15:05

Під керівництвом очільника Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха відбулась нарада керівників структурних підрозділів та голів ТГ. Присутні обговорили завершення навчального року та алгоритми вирішення питань стосовно соціальних та пенсійних виплат. Олександр Старух нагадав, що важливим є підтримання постійного зв’язку для оперативного розв’язання нагальних проблем. Що стосується гуманітарної допомоги, обласна влада продовжує відпрацьовувати логістику доставки продуктів та ліків на місця.

  • З вашої сторони повинна бути організаційна робота, щоб ви разом із головами райдержадміністрацій відпрацьовували всі проблемні питання. Якщо громаді потрібні ліки, про це треба подбати заздалегідь. Ви маєте знати потреби населення, щоб за тиждень формувати відповідний список. Для цього треба порахувати, скільки онкохворих людей перебуває на території, скільки інсулінозалежних, на гемодіалізі. Лікарі вам про все це мають повідомити, щоб потім була можливість власним автотранспортом забрати все необхідне в обласному центрі. Для цього між вами повинна існувати комунікація, - зазначив Олександр Старух.

Крім того, керівник ЗОВА черговий раз наголосив, що будь-які призначення колаборантів на керівні посади рашистами є незаконними. Усі керівники мають обиратися та працювати відповідно до українського законодавства. Теж саме стосується і роботи комунальних установ, які намагаються захопити окупаційні війська.

У обласної влади також є інформація про чергову провокацію рашистів, а саме їх спробу змусити населення на тимчасово окупованих територіях святкувати 9 травня за російськими традиціями. В Україні День пам’яті та примирення відзначається 8 травня.

Наприкінці наради керівник Запорізької військової адміністрації нагадав, що важливо фіксувати усі злочини та збитки, спричинені ворогом. Також, важливо оперативно повідомляти про викрадення людей.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

«Єдине вікно послуг»: як скористатися послугами служби зайнятості у Запоріжжі

Небезпека на кожному кроці: чому не варто самостійно розміновувати ділянки

Складний, але необхідний проєкт: у Південному мікрорайоні Запоріжжя будують сучасну «підземну школу»

До уваги зацікавлених сторін!

Пройти тестування на симуляторі безпілотника: проєкт «Drone Force» у Запоріжжі

Обережно – шахраї: як вберегтися від фішингових атак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 07.08.2024

Впродовж доби окупанти 564 рази били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 895-го дня війни

Запорізькі великі прийомні родини вперше отримали гуманітарну допомогу від Фундації Олени Зеленської

«1,5 тисячі випадків шахрайств з початку 2024 року зареєстровано в Запорізькій області», – керівник Центру протидії шахрайству Дмитро Попов

«Герої не вмирають, вони назавжди залишаться жити в наших серцях»: в Запоріжжі відкрили Алею Слави захисникам Маріуполя