Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

24 березня виповнюється місяць незламності України

24 березня 2022 - 04:00

24 березня минає місяць запеклої боротьби українського народу проти російської агресії. Це місяць нашої незламності. Україна не тільки стримує російську армію, але й на дипломатичному рівні перемагає свого ворога. Увесь світ захоплюється стійкістю України, мужністю її воїнів, національним єднанням у боротьбі за свої цінності.

Довіра та вдячність нашого народу до Збройних Сил України, територіальної оборони й волонтерів – безпрецедентні. Українці допомагають військовим, голіруч зупиняють танки та виходять на протести в окупованих містах.  Саме завдяки такій синергії та зусиллям незламних, які люблять свою Батьківщину понад усе, провалилися плани загарбників швидко захопити нашу землю.

Ворог продовжує лютувати. Тероризує мирне населення. Окупанти завдають ракетних ударів по житлових будинках і лікарнях, беруть в облогу цілі міста та розстрілюють гуманітарні коридори. Злочини, які вчиняє російська федерація, співмірні зі злочинами Гітлера.  Крім того, кремль почав прямо погрожувати іншим європейським державам. Жодна країна не є недоторканою для РФ та її ракет.

Поряд з цим, очевидно, що російська пропаганда провалилася. Ніхто більше не вірить росіянам, як би вони не намагалися виправдати брутальну агресію проти мирної країни. Громадяни світу підтримують Україну, а тиск на РФ буде тільки посилюватися, допоки вона не виведе війська з України.

Демонструючи світу, що ми єдині, як ніколи, за координації Міністерства культури та інформаційної політики розроблена айдентика, яка сьогодні буде використане як символ української боротьби.

Просимо максимально використовувати айдентику в усіх можливих комунікаціях, адаптовувати запропоноване лого для всіх майданчиків та платформ, а також позначати матеріали хештегом #мисильні. Маємо бути єдині, як ніколи. Після перемоги нас чекає багато роботи, але ми будемо жити у вільній, демократичній європейській країні.

Перемога за нами!

 

Міністерство культури та інформаційної політики України

Читайте також

Впродовж доби окупанти 405 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 897-го дня війни

Змішане навчання в умовах війни: Новоолександрівська громада готується до нового навчального року

«Спільно з місцевим самоврядуванням працюватимемо над вирішенням соціальних проблем сільських жителів», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров

Гаряча лінія Запорізької ОДА: громадяни отримали відповіді на свої питання

«Ситуація з енергозабезпечення Запорізької області залишається стабільною»: про енергетичну ситуацію в регіоні

Зестафонська, 8: відновлення зруйнованого будинку в Запоріжжі триває

Чергове засідання групи «Прозорість і підзвітність»: виявлено 3 ймовірні порушення під час моніторингу публічних закупівель

Як отримати грант до мільйона гривень на розвиток бізнесу: на Дія.Освіта вийшов освітній серіал для ветеранів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 08.08.2024

Впродовж доби окупанти 507 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 896-го дня війни