Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В умовах військової агресії роботу Управління стратегічних галузей виробництва облдержадміністрації переведено у цілодобовий режим (ВІДЕО)

14 березня 2022 - 10:20

Управління стратегічних галузей виробництва здійснює комунікацію, аналіз і моніторинг роботи промислових підприємств області. В умовах воєнного часу цілодобово вирішуються проблемні питання, які виникають у зв’язку з бойовими діями. 

Управління спільно з промисловими підприємствами залучено до виконання евакуаційних і військових заходів, гуманітарної допомоги, транспортного та матеріально-технічного забезпечення Збройних сил України та сил територіальної оборони, розповів начальник управління Євген Чаплигін. 

Зокрема, за ініціативи обласної військової адміністрації, спільно з промисловими підприємствами було створено Центр з ремонту, обслуговування та відновлення військової техніки. Наразі більшість промислових підприємств працюють у штатному режимі або у режимі деяких вимушених обмежень з урахуванням поточної ситуації. Це дозволяє нашим громадянам працювати і отримувати заробітну плату та забезпечувати свої родини.

  • На сьогодні влада та бізнес консолідовані як ніколи. Ми об’єднані спільною метою, в нас є чіткий алгоритм дій, мета, план і конкретні цілі та розуміння, як витримати, одержати перемогу та досягти успіху. Від себе особисто та від керівництва області, хочу висловити величезну подяку та шану керівникам наших підприємств та їх колективам за ту велику допомогу, яку вони надають в цей важкий для нас всіх час.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 898-го дня війни

Обмін досвідом та ідеями: у Запоріжжі пройшла літня школа «Юний правознавець» для підлітків

У Запоріжжі відзначили Міжнародний день корінних народів світу

Повністю готові: Запорізька гімназія № 63 вже складає розклад для очного навчання дітей

Уряд розширив умови надання грантів для розвитку виноградарства та садівництва

«Політика героїв»: Запорізька область переймає досвід роботи з ветеранами в Кривому Розі

Дозвілля для дітей: в одному із запорізьких шелтерів для ВПО відкрили дитячий майданчик

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 09.08.2024

Впродовж доби окупанти 405 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 897-го дня війни

Змішане навчання в умовах війни: Новоолександрівська громада готується до нового навчального року

«Спільно з місцевим самоврядуванням працюватимемо над вирішенням соціальних проблем сільських жителів», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров