Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі нагородили кращих студентів області

17 листопада 2021 - 15:35

Сьогодні, з нагоди Міжнародного Дня студента у Запорізькому обласному центрі молоді відбулася урочиста церемонія нагородження  переможців конкурсу «Студент року 2021».

Обласний конкурс «Студент року» проводиться щороку і має на меті  виявити та підтримати обдаровану молодь, яка розвиває регіон у різних галузях.

  • Студентом бути - це не лише навчатися. Головне за цей час студентства - набути навичок, аби здійснити мрії і реалізувати у подальшому кар’єру. Дуже приємно, що ви не витрачаєте даремно вільний час, розумієте, що головний ресурс - це час. У вас є правильна стратегія не гаяти жодної хвилини, а витрачати їх на власний  розвиток та розвиток світу, який нас оточує. Вже сьогодні ви робите суспільно-важливі дії, які змінюють світ на краще. Ви - виправдання нашої роботи, ті, хто прийде на зміну нам, щоб розвивати наш регіон і нашу країну, робити їх такими, в яких хочеться жити, - відзначив  голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, вітаючи кращих представників Запорізького студентства.

Цього року подання на конкурс “Студент року”надали сім закладів вищої освіти Запорізької області в 11 номінаціях. Кожен заклад освіти надав на розгляд конкурсній комісії характеристику на претендента із зазначенням особливих заслуг, нагород і результатів конкретної роботи, які підтверджують особливі досягнення студента у відповідній номінації. У 2021 році на конкурс було запропоновано 54 кандидатури студентів.

За результатами конкурсу переможців було відзначено Подяками обласної державної адміністрації та грошовими преміями з обласного бюджету, загальний преміальний фонд склав   56 тис грн.  

Після завершення урочистої частини відбулася панельна дискусія на тему розвитку Запорізької області і міста. Участь в обговоренні взяли голова ЗОДА Олександр Старух, його заступник Руслан Шиханов, перша заступниця голови Запорізької обласної ради Людмила Любім, начальниця управління молоді фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Власова. 

Разом зі студентами посадовці дискутували про особливості освітнього процесу в умовах пандемії, боротьбу з COVID-19,  вплив новітніх технологій на обмін ідеями, а також із задоволенням пригадали студентські роки. 

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Молодого запорізького вченого Руслана Амінова відзначили премією КМУ

Майже 200 мільйонів гривень компенсації за пошкоджене та зруйноване житло: про реалізацію програми єВідновлення в регіоні

У Запоріжжі триває реєстрація на участь у Всеукраїнському забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Платформа UNITED 24 MEDIA: Україна розповідає світові правду про російсько-українську війну

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 12.08.2024

«Син захищав свою країну. За це його засудили на 24 роки», – мати оборонця Азовсталі Наталя

Впродовж доби окупанти 357 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 900-го дня війни

Іван Федоров відзначив кращих будівельників Запорізького краю з нагоди професійного свята

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 11.08.2024

Впродовж доби окупанти 422 рази били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Відновлення будинку по вул. Якова Новицького після ворожого удару триває – вже цього року запоріжці повернуться до своїх квартир