Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Більмацькій громаді з’явився сучасний спортмайданчик

12 вересня 2020 - 13:30

Сьогодні, 12 вересня, у Більмацькій громаді відбулося урочисте відкриття багатофункціонального спортивного майданчика. Святковий захід відвідали голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін, заступник голови ОДА Олександр Свистун (стажування), начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова та депутат обласної ради Олександр Машинський. Також на святі була присутня багаторазова призерка світових, європейських та паралімпійських чемпіонатів та кубків з пауерліфтингу, майстер спорту України міжнародного класу Тетяна Широколава.

· Мені надзвичайно приємно, що в такому рідному для мене Більмаку тепер є сучасний багатофункціональний майданчик. Коли я був маленьким хлопчиком і бігав тут по околицях, про таке можна було тільки мріяти. Завдяки соціально відповідальному бізнесу в особі Олександра Машинського тепер в Більмаку є місце, де діти і дорослі будуть займатися спортом і фізичним розвитком, - зазначив Віталій Боговін.
Почесне право перерізати символічну стрічку отримали голова ЗОДА Віталій Боговін, меценат Олександр Машинський та голова Більмацької громади Борис Ковальчук. На новому майданчику пройшли перші змагання – Кубок з футболу серед юніорів на приз газети «Рідний край». Гостей свята вітали військовий оркестр в/ч 3029 (диригент майор І.Ромалійський) та гурт «3029» (керівник майор О.Чесноков).
· Впевнений, дуже скоро з'являться нові спортивні зірки, що прославлятимуть наш край в Україні і в світі. А молодь буде надавати дітям гідний приклад. Я щасливий бачити розвиток і зміни на краще в рідному селищі. І це тільки початок, - зауважив голова ОДА.
Більмацька громада завжди пишається своїми спортсменами, своєю гордістю. Місцева команда дзюдоїстів неодноразово ставала переможцями, призерами і учасниками відкритих всеукраїнських, обласних і районних змагань. Команда волейболістів є постійними призерами і учасниками обласних змагань. Футбольна команда громади - також неодноразові переможці і призери обласних змагань різного формату, переможці Чемпіонату району. Відтепер, після відкриття нового багатофункціонального спортивного майданчика, усі бажаючі зможуть постійно фізично розвиватися, займатися спортом та тренуватися, щоб надалі прославляти рідний край.
 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни