Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віталій Боговін перебуває з робочою поїздкою у Бердянському районі

9 вересня 2020 - 16:50

Під час робочої поїздки до Бердянського району  голова облдержадміністрації  Віталій Боговін взяв участь у нараді з питань підготовки до проведення навчальних зборів з підрозділами територіальної оборони Запорізької області, які пройдуть 19-26 вересня 2020 року на території Бердянського району.

Збори відбудуться за участю представників генерального штабу, командування сухопутних військ, Національної гвардії. Військовозобов'язані пройдуть навчання зі стрільб, охорони блок-постів, охорони державного кордону.

У нараді також взяли участь керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, начальник Бердянського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковник Олег Чичановський та військовий комісар Запорізького обласного військового комісаріату полковник Геннадій Яременко. Учасники обговорили проблему кадрового укомплектування та оповіщення резервістів щодо навчань;  питання оплати послуг за розміщення військовозобов’язаних під час проходження навчальних зборів; виділення автотранспорту (автобусів) для перевезення особового складу до місць проведення занять; забезпечення найнеобхіднішими речами резервістів на місцях дислокації та проведення тестування на коронавірус СОVID-19 осіб, які будуть призиватися на навчальні збори.

Наприкінці  робочої поїздки по Бердянському району Віталій Боговін відвідав пост технічного спостереження Бердянського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Голова облдержадміністрації ознайомився з виконанням заходів щодо забезпечення прикордонного режиму, оглянув технічне забезпечення та транспортні засоби, які використовуються для охорони кордону, спостереження за акваторією Азовського моря, виявлення браконьєрів.

Окремо голова облдержадміністрації Віталій Боговін під час поїздки привітав Дранко Галину із присвоєнням їй почесного звання України "Мати-героїня". Жінка зробила вагомий внесок у виховання дітей в сім'ї, створила сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, їх належного виховання та розвитку.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни