Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

За програмою «Велике будівництво» тривають роботи з ремонту доріг Запорізького регіону

4 вересня 2020 - 12:15

Сьогодні, 4 вересня, під час робочої поїздки до Запорізького району голова облдержадміністрації Віталій Боговін ознайомився з ходом поточного середнього ремонту дороги О080720/М-18/- Балабине – Малокатеринівка, що проходить у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Протяжність ділянки, яка підлягає ремонту, становить 3,7 км. 24 липня поточного року було визначено переможця тендеру. Договір із закупівлі послуг укладено з ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ»

Директор ДП «Місцеві дороги Запорізької області» Геннадій Тімченко повідомив, що на сьогодні ремонтні роботи ведуться згідно з графіком. Наразі виконано фрезерування старого покриття, демонтаж бар'єрних огороджень, влаштування вирівнюючого шару, частково встановлені бордюри. Загалом готовність об’єкта становить 50%. Завершення робіт планується до 15 жовтня поточного року. 

Також під час перебування у селищі Балабине Віталій Боговін оглянув стан недобудови дитячого садка «Теремок» Балабинської селищної ради. Реконструкція об’єкту розпочалася ще у 2013 році. З 2017 року пішли коригування проєкту. У 2020 році з бюджету Балабинської селищної ради виділено кошти у сумі 765 тис. грн. на ремонт на умовах співфінансування, але роботи на даний час не ведуться. Для повного завершення робіт потрібно 7 млн грн. 

Нині на об’єкті виконано роботи: з монтажу фундаменту під несучі колони та змонтовано покрівлю будівлі; з будівництва металічного каркасу; зроблені вогнезахистні металічні конструкції; на 10% виконано монтаж сендвіч-панелей. За проєктом ще планується повноцінний монтаж будівлі дитячого садка з сендвіч-панелей, внутрішнє опорядження приміщень, будівництво інженерних мереж тощо.

Окремо голова облдержадміністрації Віталій Боговін відвідав Будинок культури і спорту смт. Балабине, ознайомившись з умовами організації дозвілля та занять спортом. Даний заклад відвідує велика кількість дітей та дорослих із селищ Балабине, Кушугум, Малокатеринівки та м.Запоріжжя. На базі Будинку культури та спорту створено зали для заняття боксом, тхеквондо, важкою атлетикою, хореографією, образотворчим мистецтвом. співом. На сьогодні проведені ремонтні роботи з покращення стану будови та поступово поліпшується матеріально-технічна база. 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фінансова підтримка сільгоспвиробників: розпочався прийом заявок

У Запоріжжі СБУ заблокувала чергову «схему для ухилянтів»

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі