Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На сесії обласної ради відзначено кращих представників регіону у різних галузях

6 серпня 2020 - 15:10

Сьогодні, 6 серпня, відбулось засідання 38-ї позачергової сесії Запорізької обласної ради сьомого скликання. Участь у роботі сесії взяв голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін.

Загалом для розгляду на сесії винесено 74 питання. Серед них низка кадрових, господарських та майнових питань, а також зміни та хід виконання обласних програм.

На початку сесії голова облдержадміністрації Віталій Боговін вручив державні відзнаки жителям Запорізької області.

За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня орденом княгині Ольги І ступеня нагороджено декана юридичного факультету Запорізького національного університету Тетяну Коломоєць.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно завідувачу кафедри Національного університету «Запорізька політехніка» Георгію Слиньку.

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для їх всебічного розвитку, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисту дітей почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно директору ради директорів Дирекції фестивалів культури і мистецтва громадської організації «Центр «Світ очима дітей» Ганні Булах.

За значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання кваліфікованої медичної допомоги, рятування життя людей, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника орденом княгині Ольги ІІ ступеня нагороджено директора Обласного медичного центру репродукції людини Наталію Авраменко.

За значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Конституції України медаллю «За працю і звитягу» нагороджено спортсмена з плавання Запорізької обласної ШВСМ Сергія Фролова.

Почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно викладачеві Запорізького музичного училища імені П.І.Майбороди Олені Кагановській; «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» – завідувачу кафедри Інституту здоров’я, спорту і туризму Класичного приватного університету Євгенії Захаріній.

За вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Запорізької області, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено директора Департаменту фінансів Запорізької обласної державної адміністрації Сергія Медвідя.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Ситуація напружена, але контрольована»: про захворюваність тварин на сказ в Запорізькій області

Війна забрала все, але не любов до бджіл: краматорський бджоляр створив пасіку на Хортиці

Фінансова підтримка сільгоспвиробників: розпочався прийом заявок

У Запоріжжі СБУ заблокувала чергову «схему для ухилянтів»

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?